| May2000 a întrebat:

Problema mea este urmatoarea: Am o sora mai mare decat mine care se crede printesa in familie! Mama o ia la piscina,mall, parc, noptea o lasa sa iasa cu baietii! Mereu imi spune ca eu nu merit sa fiu in familie! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DariaSofia95 a răspuns:

Sora ta iti spune ca nu meriti sa fii in familie? Doamne... trebuie sa fii constienta ca face asta din dorinta de a te necaji. Sunt si eu mai mica si stiu cum e, desi acum am crescut si fac si eu aceleasi lucruri pe care le faceau fratii mei: ma lasa si pe mine sa ies seara si alte lucruri. Cand iti spune ceva urat, nu o baga in seama. Sunt convinsa ca parintii tai te iubesc, esti copilul lor si nu au cum sa nu te iubeasca. Iar daca te deranjeaza asa mult atitudinea sorei tale, incearcxa sa vorbesti cu mama ta, calm, fara sa va certati si cere-i sa-ti explice de ce e asa. Te pup si bafta!

10 răspunsuri:
| KiindOuiIle a răspuns:

Ai facut ceva rau? Ar trebui sa suni la Agentia care se ocupa de copii.

| IonelaUrsu1 a răspuns:

Probabil esti mai frumoasa ca ea sau poate mai desteapta si de asta se comporta asa. Rare cazurile cand comportamentul asta vine in urma unei chestii pe care ai facut-o tu. Mai degraba vine din frustrarea celui care te necajeste.

Atata timp cat o sa se comporte urat trebuie sa stii ca tu ceva faci mai bine ca ea si o roade invidia.

Se intampla si in familie cum se intampla si in afara ei. Oamenii sunt tot oameni

| StoicaAndi a răspuns:

Cred ca sora ta e ceva de genu:vedeta, model.Pai incearca sa ai o discutie cu mama ta, tatal tau si sora ta.Incearca sa fii curajoasa.Si daca mama ta iti zice asta, e nasol rau de tot.Contacteaza mereu aproape.

| Roland22 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta, e cel mai bine.cand sunteti toate trei impreuna. sper sa se rezolve, bafta.

| pilifalexandru a răspuns:

Hmm, eu zic sa incerci sa treci peste si sa rezisti pana te faci mare cand o sa fi propia ta stapana. Sa apelezi la vreo autoritate de protectia copilului nu ai face decat sa starnesti mania si razbunarea mamei tale.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu ne-ai dat date importante:cati ani are sora ta? E majora? Tu cati an ai? Si cine a spus ca nu meriti sa fi in familie? Sora ta? Nu a vrut decat sa te necajeasca!
Se impune o discutie seriosa! Daca nu-i dai mamei tale sa fie suparata, nu faci /ai facut prostioare, nu vad de ce nu v-ar trata la fel.

| zurick a răspuns:

Tu esti mai mica si se intampla asta?! La mine e pe dos sunt mai mare si toata lumea o place mai mult pe ea. Aparent ar fi normal sa-mi fie spus in fata de bunicu ca o place mai mult pe sora mea si ca-i printesa lui?! Oricum daca sora ta iti spune asa ceva vorbeste cu parintii tai si spune-le tot ce te deranjeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-a dracu sora ai, da da. Vorbeste cu tatal tau despre aceasta situatie

| maryanavl a răspuns:

Antreabo de ce crede asta despre tine

| Wøodenpints a răspuns:

O tratezi cu indiferență și sictir.