| LorrexD a întrebat:

Probleme, probleme probleme. Am discutat cu parintii mei in legatura cu iesitul in oras cu prietenii. Dar nici nu vor sa auda. Am incercat o gramada sa ii conving, si nu pot. Simt ca sunt inchisa acasa. Chiar o sa imi petrec si aceasta vacanta acasa toata ziua?
Simt ca innebunesc. Sfaturi!?

Răspuns Câştigător
| AriannaAri a răspuns:

La 14 ani nu te lasa sa iesi din casa? straight face
Pai daca nu te lasa sa iesi din casa la varsta asta, stau asa si ma gandesc, cand vei avea primul iubit? La 20 de ani? Incearca sa vorbesti cu ei straight face, explica-le ca esti adolescenta, nu trebuie sa se comporte asa, nu ai cum sa fi pana la 18 ani dupa fusta mamei.
Bafta.

| LorrexD explică (pentru AriannaAri):

Ai dreptate. mercii

9 răspunsuri:
| Lette a răspuns:

Pe mine ai mei ma roaga sa ies din casa laughing. Incearca sa le explici ca orice adolescent are nevoie de libertate...ca pana la urma e vacanta! In timpul scolii inteleg...niciodata nu o sa te mai intorci la clipele astea inocente! Incearca sa le faci pe plac, sa citesti, sa iti faci curat in camera.Bafta!

| neutrino a răspuns:

La 14 ani trebuie sa te intelegi cu parintii asupra notiunii de a iesi in oras cu prietenii.

| Anonima264 a răspuns:

Wow,chiar ca ai nevoie de libertate!
SUnt putini cam prea grijulii!
Nu stiu daca asta este cel mi bun sfat dar atunci cand sunt plecati undeva parintii tai mergi afara cu prietenii(dar ai grija sa te intorci acasa inainte sa se intoarca parintii).

| Anonima264 a răspuns:

Alt sfat nu am sa iti dau din pacate deoarece daca tot ai vorbit deschis cu ei si nu te lasa...

| LorrexD explică:

Wahh. merciii. o problema am, locuiesc impreuna cu bunica mea si nici ea nu ma lasa. Este naspaaa rau de tot.

| IoanaMontana a răspuns:

Am eu! ii zici unei prietene sa vina putin la tine si ii roaga si ea si tu. asa fac si eu si merge mereu! incearca daca nu merge da-mi un mesaj privat