Face pe șmecherașul băiatul, se simte un casanova din ce am citit
Dacă nu își face timp pentru tine basta, iar câteodată nu îți răspunde sau îți inchide apelul sunt trei motive:
-ori în timp ce îl suni e cu alte fete
-ori face așa să te facă să fii mai gânditoare asupra lui, mai interesată să zicem așa
-ori face clasicul o ignor așa o să ma caute, o să îmi scrie o să ma înnebuneasca cu mesaje eccetera, o metodă după părerea mea de prost gust.
După părerea mea mai bine nu-l mai cauți, nu ii mai scrii nu îl mai suna, dacă e ii răspunzi într-o zi și ii spui clar dacă vrea să vă vedeți sau să vă cunoașteți mai bine sau să vă puneți împreună fără prostiile astea ce le face el să nu îți răspundă eccetera!
Dacă zice nu basta, ii spui la revedere și pa!
Nu îți bate capul după el, îmi îmaginez că ești o fată frumoasă și deșteaptă și știu că îți merge capul, unii băieții odată ce cunosc o fată și ei ii place de el se cred casanova gata, și se dă și la alte fete.
Deci tu trebuie să știi ce să faci, câteodată și un "te iubesc" scris prin mesaje nu are niciun simnificat!
Te pup!
Buna...eu cred ca nu te iubeste. daca o facea cu adevarat nu ezita sa va intalniti, este posibil sa isi doreasca doar o simpla Aventura saauuu daca il cunosti doar asa, din poze si nu l-ai vazut f2f s-ar putea sa fie fake, acum nu stiu toata povestea...dar asta e parerea mea