E țăran rău ))
Scuze eu sunt pentru 50-50 in general, dar un barbat cand vrea sa te vada nu are piedici, face pe naiba in 4 si tot vine la tine mai ales daca stie ca esti mai tanara, poate esti studenta nu muncesti
Propune o cale de mijloc la care sa mergeti fiecare pe banii vostri sau paaa
De la a doua intalnire sa ceri bani e jenant
inseamna ca nu e asa dat pe spate de prezenta ta
Pai prietenul meu ia in fiecare saptamana tren de 200 lei pentru mine doar ca sa ma vada 7 ore si nu a vrut niciodata sa imi ia un ban
Pai, asta nu este relatie de dargoste sau iubire, ci doar de sex si atat, odata ce ai ramas deja la el si ai acceptat cu atat usurinta sa faceti sex, acum va face drumuri sa te duca la el sau sa vina la tine, deci este o relatie simpla cu beneficii sexuale pentru amandoi si atat.
Este o relatie de sexuiala si atat, ce nu ai inteles?
Dacă este un efort financiar cam mare, nu îl ajuta, sau... Nu știu.
Propune și transportul în comun, că e mai ok decât să se frece el dus-întors.
Buna.Ce inseamna starea lui financiara e foarte buna? Poate ar fi mai intelept sa va intalniti undeva la jumatatea drumului.Sau sa mergi si tu in orasul lui, cu autocarul sau trenul, bla bla car etc, daca ai posibilitatea. Poate chiar sa stabiliti ca o data vine el la tine, o data mergri tu la el si tot asa, daca simti ca merita. Eu nu consider ok sa plateasca doar barbatul mereu.
Situatie financiara buna adica are masina ff scumpa, ceasuri de mii de euro si multe altele. Tocmai din acest motiv mi se pare putin dubios ca mi cere bani de motorina cand noi trebuie sa ne vedem pentru a doua oara… nici nu suntem impreuna inca. Daca eram impreuna de ceva timp, il intelegeam. Dar asa, la inceput nu stiu ce sa fac…
Si tu vrei sa iesi cu o astfel de persoana, ca el sa te intretina? Totusi, fiecare face ce vrea cu banii lui/ei, chiar daca tu astepti sa plateasca el in cazul asta. Poate s-a saturat sa dea banii la inceput, stiind ca nu ajunge nicaieri relatia si se va ocupa de acest aspect financiar atunci cand stie ca e ceva serios? Ar fi intelept sa-i comunici direct despre faptul ca te deranjeaza.
E doar o motivație de doi lei ca să nu se mai vadă cu tine.
Ce poate însemna 100 și ceva de lei pe motorină (la 240 km) când are o situație materială bună?
Și dacă te vei oferi săi dai tu bani de motorină, va găsi altă motivație să nu mai vină.
un zgirie brinza, eu zic sa iti vezi de treaba, cine stie peste ce dictator dai.
Cum sa ceri bani de motorina unei femei ce de abia o intilnesti? Ma mir ca nu tia cerut bani de autobuz
Nu ai spus daca ati fac ut sex. Daca ai facut sex cu el, ar fi trebuie sa-i spui ca ar trebuie sa te plateasca, uite asa sai tai macaroana
Intelegeai vorba ta, daca era sarac rupt in gura si nu avea bani nici de bilet de tren sau autobuz, dar cand el are situatie ce spui si iti cere tie bani sa vina sa te vada, e clara.
Eu te sfatui sa nu-i dai nici un ban, nu stati impreuna, deocamdata nu sinteti nimic, asa ca nu vad cei cu tupeul asta porcesc cel are individul asta.
Bine nu-s nici eu ca barbatu sa plateasca chioar tot, dar nici asa Spune-i direct ca cerinta lui etse cam deplasata si ca nu esti de acord. Daca nu aveam masina ce facea? Venea cu trenu sau cu autobuzul corect? Asa si iti cerea sa platesti bani de bilet?
Tu fa cum crezi, este decizia ta.
Și eu am stat câțiva ani intr-o relatie la distanta și îți spun din start ca e al naibi de greu și nu toate țin.Iti zic asta de la început ca să ști că atunci când mai întâmpini și probleme de genul, nu merita sa îți irosești energia.
Treaba e ca și la mine venea la început de la 500 de km (făcea 1000 în doua zile), isi plătea cazarea, isi cumpăra mancare (ii mai făceam și eu câte o surpriza și ii luam o pizza, sau ii preparam ceva după N timp de intalniri), îmi mai facea și cadouri si de la un timp era vice versa, si eu lui ii luam chestii tocmai pentru ca niciodată nu mi-a cerut nimic.Nu mi-a cerut sa ii dau bani de cazare, de drum, de mâncare sau mai știu eu ce și asa mi-am dat seama ca merita ca și eu la rândul meu sa ii ofer chestii.Ca asa funcționează treaba părerea mea.
După N timp s-a mutat mai aproape și făcea naveta de la 100 de km dar la fel a fost pana ne-am mutat împreună.
Nu zice nimeni sa nu te simti sa ii faci cate o surpriza, sau sa ii cumperi tu un suc, sau sa ii faci un cadou la N timp de relație.Dar în fond nu l-ai obligat tu sa vina la tine, și iarta-ma ca îți spun dar cred ca numai pentru p...a nu ai plătit pana acum (scuze expresia vulgara dar nah, se crede și asta vreun macho).
SA platesti motorina sa vina sa te vada?
Eu,una m-as fi gandit de doua ori inainte de contiua aceasta relatie. Daca ar fi sa mergi tu la el, cum ar fi? tot tu plateti? Mi se pare aiurea ce cere el.
Spune-i ca daca vrea sa sa te vada, sa suporte intreaga cheltuaila, urmand ca atunci cand tu vi tu la el, sa iti platesti tu drumul.
Anonimull,iar scrie aiureli!
Cum sa platesti tu ca femeie pe cu cineva fac sex tine? O FI ala vreon,, Casanova''?
de anonimull, ziccica femeile il plateau cu mancare sa faca sex cu el, oare ce oferea? Doamne
Te-ai gandit la zica ca "Tot patitu-i priceput?" Poate a mai platit asa "pe degeaba" cum se spune.
Și alții de vârsta mea tot la fel procedau atunci că erau salariile foarte mici indiferent ce erai sau unde lucrai.
O japiță de barbat ) urmatoarea data o sa iti ceara bani de mancare sau facturi. Doar se foloseste de tine fiindca e un nemancat zgarcit.
Fugi
Relațiile de la distanță nu țin mult împreună să știi.
Măcar dacă erau 20-30 km dar dacă vorbim de sute e mult.
Încercați să locuiți în aceeași casă/ apartament astfel nu va sta echilibrată relația.
Nu-i BUN. Lasă-l și nu te mai uita niciodată inapoi.
Un bărbat adevarat nu intinde măna la femeie. Ci dimpotrivă, pune măncare pe masă.
Decizia iți aparține dar iți pot spune doar atăt. Doar peștii i-au banii fetelor
Nici eu nu am prea mulți bani, dar sunt în relație cu o fată la 5000 de km. Eu plănuiesc totul, singur, și insist asupra prietenei să nu se implice asupra acestor costuri de a ne întâlni (banii pentru zbor, viza, mâncare, cazare, transport, cumpărături, îmbrăcăminte, etc, dus-intors), care m-ar ajunge cel puțin pe la 10.000-15.000 lei, și din acest motiv facem vizite 1 dată pe an sau la 2 ani, și avem 5 ani de relație (datorită dificultăților din familie, ea fiind foarte atașată de familie și trebuie să finalizeze studiile).
Poți face diferența?
El nu are bani de motorină să te vadă ca să te cunoască mai bine? Hai, că-i bun!
El ar gândi "dacă vrea să stea cu mine, măcar să dea dovadă, să plătească motorina, că eu muncesc pentru toate acestea. ea ce face? Mi s-ar părea un minim efort"
Deci, nu ești la aceeași situație cu el, nu ai de ce să te implici atât. La un moment dat, dacă nu îndeplinești nu știu ce așteptări, te poate lăsa într-o situație foarte neplăcută.