| Monyyyyy a întrebat:

Buna TPU recent am vazut in video cu un baiat roman care isi despacheta cadourile de Craciun si a primit multe adica copilul e bogat,merge prin strainatate etc.Dar ce m-a deranjat a fost faptul ca oamenii il criticau si le era ciuda adica de ce strainii ii felicita pe ai lor,dar noi numa lucruri urate, sunt banii luni pana la urma, Eu cred ca romanii is invidiosi nu buni cum zic altii si prosti unii.Ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Invidiosi & prosti asa sant romanii. Mai bine ma impac cu alte nationalitati de oameni. In prezent ma inteleg perfect cu cativa romani intre 40 - 50 de ani

| Freya1 a răspuns:

Sunt mulţi ce sunt invidioşi dar mulţi au şi dreptate în anumite privinţe.
De foarte multe ori acei părinţi nu au câştigat bani aia într-un mod cinstit ci prin furt sau fraierit iar oameni sunt revoltaţi că foarte mulţi muncesc pe brânci şi abia au ce să le pună copiilor în farfurie.
Alţi ce câştigă cinstit şi fac cadouri pompoase copiilor sau le cumpăra chiar tot ce vor din nou sunt acuzaţi pentru că îi prea răsfaţă şi vor deveni nişte râzgâiaţi ce cred că totul li se cuvine aşa-zişi "băieţi de bani gata"

| Sn4k3 a răspuns:

Pai si invidia asta vine din prostie, dar asa e peste tot, mai ales in tarile mai sarace.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Sa-i vezi cum se mănâncă între ei în străinătate, unde ar trebuie sa fim ca frații.

| Garyyyy a răspuns:

Nu toti romanii sunt asa, dar nu trebuie sa ai multi bani pentru ati gasi fericirea de sarbatori, eu de exemplu am cadouri frumoase sub brad dar pentru mine de exemplu nu e Craciun daca nu sunt acasa alaturi de cei dragi, dar unii care sunt invidiosi sa fie nu ar trebui sa iti pese... Sper ca te-am ajutat