Imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva, stiu ca trebuie sa-ti fie cumplit de greu, dar nu pre ai ce-i face!
Daca fata asta a renuntat atat de usor la tine, la unul care-i face ochi dulci virtual, nici macar necunoscandu-l, atunci nu ai pierdut nimic, pentru ca ea oricum ar fi plecat dupa un altul oricum, motivul fiind ca nu te iubeste si probabil a cautat tot timpul asta o alta persoana.
De ce ar putea sa-ti fie teama pentru o persoana care te paraseste?
Sfatul meu este sa-i urezi sa fie fericita cu asta dupa care ii bate inima, iar tu, indiferent cat d egreu ti-ar fi, sa-ti cauti o alta fata, sincer, modesta, frumoasa la suflet si la trup, una care sa te merite si sa te iubeasca asa cum o faci si tu.
Crede-ma ca dupa un esec, vine intotdeauna o supriza minunata!
Mai bine roagă-te lui Dumnezeu pentru viitoarea ta soție. Dacă ea a ales pe altcineva las-o în pace.
Lasa-o în pace, nu se merită să te complici cu aşa ceva. Ţi-e teamă să nu păţească ceva? Ei nu i-a păsat când te-a părăsit, am trecut şi eu prin ceva asemănător. Mult noroc!
Multumesc tuturor pentru raspunsuritot eu sunt,, naka" doar ca am uitat parola si nu pot sa va dau funda sorry
Ai fi idiot să mai încerci ceva cu ea. Tu ar trebui să fii fericit că ai scăpat de una ce nu te iubea deloc.
De ce ai vrea să te împaci cu una care te-a lăsat pentru altcineva? E destul de logic că te va părăsi de fiecare dată când va găsi unul mai interesant decât tine.
Salut!
Cred ca nu ar trebui sa te intorci la ea. Adica, man, te-a parasit pentru altul. Sa stii ca va face asta in continuare. Pe tine nu te-a considerat destul de bun asa ca si-a gasit pe altcineva.
Tu asteapta sa-ti treaca suferinta si nu te intoarce la ea.
Pa!