| Naka a întrebat:

Buna TPU laughing recent iubita mea s-a despartit de mine si sunt destul de trist...adica m-a parasit pentru alticneva cu care a vorbit pe fb. Baiatul este din Craiova, in timp ce eu sunt din Bucuresti, la fel si fosta mea...acum intrebarea pentru voi : ar trebui sa o las balta sau sa reincerc sa fiu cu ea? adica eu chiar o iubesc si in plus imi este teama pentru ea sa nu pateasca ceva...pls pls pls help

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva, stiu ca trebuie sa-ti fie cumplit de greu, dar nu pre ai ce-i face!
Daca fata asta a renuntat atat de usor la tine, la unul care-i face ochi dulci virtual, nici macar necunoscandu-l, atunci nu ai pierdut nimic, pentru ca ea oricum ar fi plecat dupa un altul oricum, motivul fiind ca nu te iubeste si probabil a cautat tot timpul asta o alta persoana.
De ce ar putea sa-ti fie teama pentru o persoana care te paraseste?
Sfatul meu este sa-i urezi sa fie fericita cu asta dupa care ii bate inima, iar tu, indiferent cat d egreu ti-ar fi, sa-ti cauti o alta fata, sincer, modesta, frumoasa la suflet si la trup, una care sa te merite si sa te iubeasca asa cum o faci si tu.
Crede-ma ca dupa un esec, vine intotdeauna o supriza minunata!

| ania a răspuns:

Mai bine roagă-te lui Dumnezeu pentru viitoarea ta soție. Dacă ea a ales pe altcineva las-o în pace.

| DivineJudgement a răspuns:

Lasa-o în pace, nu se merită să te complici cu aşa ceva. Ţi-e teamă să nu păţească ceva? Ei nu i-a păsat când te-a părăsit, am trecut şi eu prin ceva asemănător. Mult noroc!

| NotNormalPerson a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsurihappytot eu sunt,, naka" doar ca am uitat parola si nu pot sa va dau funda sorrysad

| T0T a răspuns:

Ai fi idiot să mai încerci ceva cu ea. Tu ar trebui să fii fericit că ai scăpat de una ce nu te iubea deloc.

| KissingTheShadows a răspuns:

De ce ai vrea să te împaci cu una care te-a lăsat pentru altcineva? E destul de logic că te va părăsi de fiecare dată când va găsi unul mai interesant decât tine.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Cred ca nu ar trebui sa te intorci la ea. Adica, man, te-a parasit pentru altul. Sa stii ca va face asta in continuare. Pe tine nu te-a considerat destul de bun asa ca si-a gasit pe altcineva.
Tu asteapta sa-ti treaca suferinta si nu te intoarce la ea.
Pa!