Tatal tau este obligat sa dea bani pentru intretinerea copiilor.
Nu poti sa stii cu exactitate de ce se cearta. Inteleg ca este vorba si de o problema in relatie. Parerea mea este ca e mai bine sa ii lasati sa isi rezolve singuri problemele. Voi, copiii, incercati sa ramaneti intr-o relatie buna cu ambii parinti.
Multumesc de sfat, o sa incerc sa creez armonie cum pot eu.
Daca nickul tau sugereaza varsta, atunci ai face bine sa te apuci serios de munca. Presupun ca nu vrei sa te tina taica-tu pana la pensie...
Numarul ala de fapt s-a pus automat pentru ca nu era valabil altul pe care-l voiam. Stiu ca multi fac confuzia asta, daca as sti cum sa schimb acolo as face-o :/
In primul rând trebuie să aflu motivul exact. Cred că divorțul nu-i o tragedie de cele două persoane nu pot convetui împreună. Faptul că rămân împreună le face rău ambilor si vouă sau ție. Văd că esti destul de mare sa înțelegi situația.
Nu te speria! Daca doi oameni nu se mai inteleg nu pot ramane impreuna toata viata si sa fie nefericiti.De ce crezi ca nu v-ati putea intretine? Pana la urma nu moare nimeni de foame.Mama ta, sunt sigura, e o femeie puternica si va gasi o solutie.Sa speram ca va fi cazul de asa ceva.
In teorie, da. In practica, daca sunt minori, o sa manince de-a cartofi fierti... mama-mama. Nu de alta, dar puterea de cumparare s-a dus naibii de vreun an si cu un salariu MEDIU - care e vreo 2500 RON in mina - e foarte greu sa te descurci un adult singur si UN copil, dar cu trei copii...
Mersi pentru raspuns, voi lua in considerare.