E tare povestea.La 40 de ani mai stai pe ganduri? Vrei te insori nu vrei NU si gata! Ce atatea semne/superstitii.
Oricum mama ta, citez:"-In primul rand nu tipa la mine" inchei citatul, aici a avut dreptate pentru orice situatie; reiau:" ca sa nu vin acasa sa va bat pe-amandoi..."e hotarata (ca sa nu zic tare).
Nu e timpul pierdut pentru cina romantica.E potrivita cand se asteapta ea mai putin, cred eu.Cat despre sora ta da-i 10 lei si spune-i sa pastraze tricoul pentru prietenul(eventual viitorul) ei ca tu nu mai porti asa ceva (cred).
Pentru a trece peste astea invita-le pe amandoua la o pizza in aceasta seara si vorbiti despre asta.Cred ca o sa fie amuzant daca spuneti amanunte despre pregatiri/probatul rochiilor/etc
Daca e sa fie... CASA DE PIATRA!
p.s.: Poate ar trebui sa te strangi la casa ta, nu crezi? Fara suparare, NU dau sfaturi am scris POATE!
Totusi sa ramanem in spiritul bune-i dispozitii asta a fost TARE:"... ca sa nu vin acasa sa va bat pe-amandoi..."avand in vedera varsta voastra
Ce poveste interesanta, prietena ta nu a avut nici o vina ca a vrut sa fie amabila cu sora ta. Imi pare rauca te-ai pregatit degeaba, dar poti sa recuperezi in oricare zi. Nu cred ca are legatura tricoul cu insuratoarea. Dar daca ea a probat rochie de mireasa inseamna ca se gandeste deja la ceva la o casatorie, de ce nu o faci tu lucrurile inainte daca chiar vrei? Du-te ia un inel ceva, daca nu esti hotarat asteapta pe ea sa iti zica. Nu stiu..bafta!
Daca mi-ai vedea zambetul cu care-ti raspund, te-ai insura pe loc!
Noroc ca e doar un tricou, daca era steag acum ne scriai din Somalia, pentru rascumparare.
Pai zi mersi ca e tricou cu cap de mort, si nu cu capul lui Justin
Si da, inseamna ca sigur o sa te insori!
anonim_4396 întreabă: