| alissuk a întrebat:

sa fiu mai directa si anume de Paste o sa merg la socrii mei, pentru ca m-au invitat si nu stiu cu ce sa ma duc la ei ca nu pot sa ma duc cu mana goala. spuneti-va parerea va roog pentru ca nu am nicio idee! :*:*:*

6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Banuesc ca suneti in primii ani.Am vazut in magazine cosuri cu de toate( dulciuri, vin, cozonac). Costa in jur de 100 de lei.E gata ambalat si ai scapat de o grija pentru toata lumea.
Daca ai un buget mai mititel si te pricepi poti face chiar tu un cozonac. Daca iti reuseste vei creste in ochii soacrei, iar pentru socru o sticla de vin bun.

| AFR81 a răspuns:

Cel mai bine consulta'te cu sotul tau. Ar trebui sa le duci ceva care sa foloseasca in casa, ceva frumos.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate un buchet de flori pentru mama soacra si o bautura pentru tata socru?happy Daca dispui de un buget mai maricel Angycut a avut o idee super cu cosul de Pasti.happy

| h3r a răspuns:

Dacă stați în zone diferite, le poți duce ceva de la tine, ceva specific zonei tale... ceva de care ei probabil nu știu, n-au mâncat!
Pentru soacră merge orice ce este util, iar pentru socrul tău o sticlă de pălincă sau vin, e perfect!
Alege și ceva preparat de tine, mama soacră o să fie încântată.

| Piiiiiiika a răspuns:

Buna.

Sunt la supermarket-uri acele cosulete pregatite. Sau il poti pregati tu :3 O ciocolata sau iepurasi din ciocolata, un cozonac, o sticla de vin...

Sau poti cumpara o floare frumoasa in ghiveci. Mai maricica. Gen orhidee.

happy

Bafta :*

| AliGab a răspuns:

Sau poate ar fi frumos sa gatesti o prajitura pe langa un cadou happy