| OanaMariaG a întrebat:

Buna tpu.sa va prezint putin relatia mea.sunt cu un baiat de 6 ani, si de mult timp nu mai aveam lucruri in comun.si am devenit cam monotoni cand eram la inceput parca nu stiam ce sa ne mai facem ca lucrurile sa fie mai interesante dar acum parca vream doar sa stam cu lucruile noastre persoanale si atata, mai ales sa cunoastem persoane noi.ne certam din cand in cand pe motive minore, nu chestii normale intr o relatie gen: de ce vorbesti cu aia, sau ma inseli.ne iubim mult, ne respectam unu pe celalalt si avem incredere foarte mare unu fata de celalalt stim ca niciodata nu ne vom trada unu pe celalalt.dar problema mea este ca ne plictisim foarte mult unu de celalalt si nu facem nimic amandoi chiar urasc asta sau faptul ca mereu se uita la ceas cand sunt cu el, tampenii din astea care logic te fac sa te simti prost.as vrea un sfat sau o parere despre relatia noastra si ce am putea sa facem in legatura cu monotonia asta.mersi.
P.S: ce-i care vor sa ma critice sau sa ma insulte ii rog in mod respectuos sa nu comenteze nimic.o zi buna

Răspuns Câştigător
| Valenttina a răspuns:

Buna! Inca din primele randuri se poate observa iubirea dintre voi doi,metaforic vorbind kiss De obicei, la aproape toate cuplurile dupa o perioada lunga de timp apare senzatia de "plictiseala".Cea mai buna metoda e sa vorbesti cu el, pentru ca nu degeaba sunteti impreuna. Spune-i lucrurile care te deranjeaza, si ce te nemultumeste. Daca te iubeste te intelege. Vorbiti si stabiliti ce e mai bine pentru amandoi, ca relatia sa mearga in continuare.Nu fiti timizi acum dupa atat de mult timp. Timiditatea duce la despartirea pe care cu siguranta nu v-o doriti. happy

7 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Incercati sa nu stati doar voi doi. Iesiti ca grip. Este vara, strangeti-va vreo 4-5 si mergeti la strand sau in alta parte, dar iesiti mai multi nu iesi doar cu el.

| OanaMariaG explică:

Corectez: relatia noastra este de 6 ani, nu sunt impreuna cu un baiat de 6 anisori.

| Gαηαmα a răspuns:

Pai vorbesti de 6 ani,e destul timp si spui ca va iubiti,eu zic sa fi fericita ca il ai langa tine asa cum va plictisiti voi,sa fi fericita ca aveti incredere,ca e bine,ca va iubiti, iti spun eu! De ce nu ii dai tu idei de ce ati putea face? de exemplu spune-i sa mergeti cu bicicletele intr-o "mica excursie", plimbati-va, faceti o noua prajiturica big grin, mergeti in vizita etc.big grin

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

Daca el are 6 ani, tu cati ai?
laughing
se intelege dar formularea exprima altceva(e gresita)

| dizzybyfi5 a răspuns:

Eu iti dau id meu de messenger ca sa imi spui cu deamanuntu' k?
si am sa-ti dau sfaturi id meu este : sentimente. fara... Va rog luati id doar pentru sfaturi merci :*

| OanaMariaG explică (pentru dizzybyfi5):

M-ai da-mi inca o data id ul

| nadirini a răspuns:

Nasol iti pierzi timpul tipul nu te merita

Întrebări similare