Buna! Inca din primele randuri se poate observa iubirea dintre voi doi,metaforic vorbind De obicei, la aproape toate cuplurile dupa o perioada lunga de timp apare senzatia de "plictiseala".Cea mai buna metoda e sa vorbesti cu el, pentru ca nu degeaba sunteti impreuna. Spune-i lucrurile care te deranjeaza, si ce te nemultumeste. Daca te iubeste te intelege. Vorbiti si stabiliti ce e mai bine pentru amandoi, ca relatia sa mearga in continuare.Nu fiti timizi acum dupa atat de mult timp. Timiditatea duce la despartirea pe care cu siguranta nu v-o doriti.
Incercati sa nu stati doar voi doi. Iesiti ca grip. Este vara, strangeti-va vreo 4-5 si mergeti la strand sau in alta parte, dar iesiti mai multi nu iesi doar cu el.
Corectez: relatia noastra este de 6 ani, nu sunt impreuna cu un baiat de 6 anisori.
Pai vorbesti de 6 ani,e destul timp si spui ca va iubiti,eu zic sa fi fericita ca il ai langa tine asa cum va plictisiti voi,sa fi fericita ca aveti incredere,ca e bine,ca va iubiti, iti spun eu! De ce nu ii dai tu idei de ce ati putea face? de exemplu spune-i sa mergeti cu bicicletele intr-o "mica excursie", plimbati-va, faceti o noua prajiturica , mergeti in vizita etc.
Daca el are 6 ani, tu cati ai?
se intelege dar formularea exprima altceva(e gresita)
Eu iti dau id meu de messenger ca sa imi spui cu deamanuntu' k?
si am sa-ti dau sfaturi id meu este : sentimente. fara... Va rog luati id doar pentru sfaturi merci :*
M-ai da-mi inca o data id ul