| Alisaa a întrebat:

happy Sa va spun care este problema mea :astazi, am luat un 2 la matematica happy Cauza : profu ne-a intrebat ce am facut ora trecuta si eu am zis ca am facut mate, dar el se referea daca am facut geometrie sau algebra...si pe el l-a enervat raspunsul meu si a zis sa ies 2 minute afara si eu am iesit si am mers pana jos pe coridor sa beau apa si cand el a venit dupa mine si a vazut ca nu sunt langa usa s`a enervat si m`a poftit la raspun sad mi-a pus 3 intrebari mai grele si nu le-am stiut si mi-a dat 2 straight face... Acum problema este ca nu stiu cum sa le spun parintilor straight face eu pana acum am fost tot premiul 1 si cea mai mica nota a mea era 7. Parintii mei sunt foarte duri straight face tatal meu vrea sa iau doar 9 si 10 desi nu sunt tocilara sad. cum sa fac sa le spun?sad va rog sa ma ajutati >big grin

Răspuns Câştigător
| M.G.R a răspuns:

Spunele direct nu ai ce face...nu amana, daca ar afla din alta parte consecintele ar fi mai rele

9 răspunsuri:
| slipknot a răspuns:

Ti l-a trecut in catalog? Daca nu,mai incearca sa mai vorbesti cu profesorul,sa fi atenta la ore si sa raspunzi si sa ii spui ce s-a intamplat,ca te-ai dus sa bei apa, poate nu ti-l va trece in catalogbig grin
Daca ti l-a trecut, povesteste-le parintilor tai despre ce a fost vorba si asigura-i ca urmatoarea nota va fi 9 sau 10 si ca vei invata ca sa iti maresti media.Chiar daca tipa la tine si vor fi probabil dezamagiti, le va trece intr-un finalhappy

| Alisaa explică (pentru slipknot):

Nota e trecuta deja in catalog :d O sa fac asa cum ai zis happy o sa le zic chiar daca o sa fie dezamagiti happy sper sa nu fie prea rausad. Multumesc mult Slipknot! happy

| slipknot a răspuns:

@Alisaa,ma bucur ca ti-am fost de ajutorhappy

| Alisaa explică (pentru slipknot):

@Slipknot, sa stii ca s`a rezolvat problema happy 2-ul nu era de fapt trecut in catalog happy multumesc mult oricum pentru ajutor...sa stii ca asa am procedat cum ai zis si nu m`au certat ai mei happy

| slipknot a răspuns:

@Alisaa,ma bucurhappy

| FesCuDungi a răspuns:

Urata treaba, explica-le situatia, chiar daca te vor certa ai tai, le zici ca a fost o gluma neintentionata care nu ar fi trebuit sa se termine asa!thinking (profu ala al tau e cam posedat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu multi ani in urma am patit o chestie similara. Am primit un 2 la chimie pentru ca profesoarei i se parea ca sunt arogant. Eram si eu premiant, premiul 1. Am vorbit cu parintii, cu diriginta si situatia s-a lamurit in final. Asta este. Fiecare nu nervii lui. Pe unii nu-i mai tin nervii si explodeaza aiurea pe cine apuca.

| mekage a răspuns:

ZIle frank in fata si trebuie sa inteleaga ca in scoala nu poti numa cu 10 si tra sa mai iei su un 1 2 3 sau 4 ca daca nu ai loata toate notele nu ai trecut prin scoala

| andreeapss a răspuns:

Direct! cu cat le spui mai repede cu atat scapi mai repede...plus nu e greseala ta deloc in situatia asta deoarece toti oameni gresesc poti sa le spui parintilor tai exact ce ai zis aiciwinking