Spunele direct nu ai ce face...nu amana, daca ar afla din alta parte consecintele ar fi mai rele
Ti l-a trecut in catalog? Daca nu,mai incearca sa mai vorbesti cu profesorul,sa fi atenta la ore si sa raspunzi si sa ii spui ce s-a intamplat,ca te-ai dus sa bei apa, poate nu ti-l va trece in catalog
Daca ti l-a trecut, povesteste-le parintilor tai despre ce a fost vorba si asigura-i ca urmatoarea nota va fi 9 sau 10 si ca vei invata ca sa iti maresti media.Chiar daca tipa la tine si vor fi probabil dezamagiti, le va trece intr-un final
Urata treaba, explica-le situatia, chiar daca te vor certa ai tai, le zici ca a fost o gluma neintentionata care nu ar fi trebuit sa se termine asa! (profu ala al tau e cam posedat)
Cu multi ani in urma am patit o chestie similara. Am primit un 2 la chimie pentru ca profesoarei i se parea ca sunt arogant. Eram si eu premiant, premiul 1. Am vorbit cu parintii, cu diriginta si situatia s-a lamurit in final. Asta este. Fiecare nu nervii lui. Pe unii nu-i mai tin nervii si explodeaza aiurea pe cine apuca.
ZIle frank in fata si trebuie sa inteleaga ca in scoala nu poti numa cu 10 si tra sa mai iei su un 1 2 3 sau 4 ca daca nu ai loata toate notele nu ai trecut prin scoala
Direct! cu cat le spui mai repede cu atat scapi mai repede...plus nu e greseala ta deloc in situatia asta deoarece toti oameni gresesc poti sa le spui parintilor tai exact ce ai zis aici