| ionelutza95 a întrebat:

BUNA TPU
Saptamana trecuta am cunoscut un baiat care lucreaza la un magazin, a incercat sa se apropie de mine cand am luat restul mi-a luat mana in mana lui si nu m-a lasat sa plec. Oare ma place sau asa procedeaza cu toate fetele?

Răspuns Câştigător
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Cel ce are sentimente adevărate şi curate nu procedează aşa, nu se va juca cu sentimentele celeilalte persoane. Acesta este un flirt. Şi cu siguranţă dacă şi-a permis atât de sigur şi liber să facă cu tine acest gest, îşi permite şi cu altele poate şi mai mult. Depinde doar ceea ce doreşti tu, dacă vrei să se joace cu sentimentele tale cineva sau să profite te ele.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pescuieste si el ceea ce poate!

| milan9 a răspuns:

Am găsit mai demult un material care rămâne permanent valabil pentru orice persoana vulnerabilă:
" O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.

Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!

Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".

Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale..."

| milan9 a răspuns:

In stilul în care tu ai cedat sub impulsul emoţiei de moment si în stilul în care el a dominat momentul în care a făcut acel gest, fii sigură că e ferfect pregătit să te conducă emoţional îm direcţia în care doreşte, şi asta doar în virtutea inerţiei şi a exprienţei pe care el a acumulat-o cu multe "fătuci", desigur victime ale manipwlarii lui şi ale impresiilor lor…