Cumparai scule o surubelnita eu stiu ce nu are el pe acolo in atelier si ceva si mai redus la pret sa fie.
@DraGfrE stam la bloc in plus ar avea din categoria asta tot ce ii trebuie dar e buna ideea si originala Ms
Buna! Daca tatalui tau ii place fotbalul ii poti cumpara o minge.Sau alte exemple:rama foto,carti de joc,o carte,niste adidasi,un parfum,un ceas,o sticla de sampanie, un portofel, stilou. ceas birou etc. Funda?
Buna.uite,luni am fost cu iubitul meu sa ii ia un cadou tatalui sau si i-a luat o tabachera cu tot cu bricheta.insa ai putea sa ii iei un ceas, o camasa, sau nu stiu...vb cu mama ta si poate ii luati amandoua sau iti mai da ea idei.:*
La inceput,gandeste-te care este stilul lui si apoi poti sa faci o lista cu toate cadourile pe care le poti cumpara(dar sa te incadrezi in bugetul pe care-l ai)ceva ideii:un tricou personalizat cu numele lui sau cu poza lui ori un scurt text facut de tine cu urari pentru el,o mingie de fotball personalizata(daca gasesti),un tricou cu emblema,, superdad'', etc.In orice caz cel mai frumos cadou al lui esti tu
sandutza12 întreabă: