| mariutsa1234567890a a întrebat:

Si astazi. am iarasi nevoie de un sfat sad
Totul a inceput acum 8 ani in urma. cand mama a plecat. eu aveam 7 ani atunci! A plecat in Italia. Eram copill si nu intelegeam foarte multe pe atunci, acum. timpul a trecut. si o data cu trecerea lui, eu am crescut, am devenit o personalitate, un om. am invatat multe de la viata, dar cel mai mult am invatat ce inseamna dragostea si dorul de mama. Mi se facea din ce in ce mai mult dor de ea, si cu fiecare zi ii simteam lipsa. acum in luna august a venit acasa. atat de mult m-am atasat de ea.am devenit prietene, prietene care pana acum nu fusesem niciodata. ii spun totul si ma intelege asa cum vreau..problema e ca maine pleaca iarasi! si nu vreauuuuuuu. nu vreauuu sa plece. am nevoie de ea mai mult ca niciodata. am pierdut mult prea multe in viata asta ca sa-mi permit s-o mai pierd si pe ea. mi-e frica ca intre noi o sa fie iarasi o distanta. distanta aia de 8 ani care ..cu greu am reusit s-o transformam in prietenie.!
O iubesc mult. ajutati-maaaaa!;(
Funda!

Răspuns Câştigător
| Crisss22 a răspuns:

Nu ai de ce sa urasti viata. mai ai de trait multe lucruri in viata asta. nu ai pentru ce... Mereu imi place sa sustin pe cineva:*.

20 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

În cei 8 ani nu a venit de loc în ţară?
În ce relaţie mai e cu tatăl tău?

| mariutsa1234567890a explică (pentru onasis1961):

A venit. divortati de 3 ani!

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Bună!

Știu cum e să te simți singură.
Poate e mai bine totuși să suferi acum, ca să înveți și să prețuiești, decât să treci nepăsătoare crezând că lumea e rotundă și roz.
Cred că și ei îi este foarte greu, dar, probabil este nevoie să plece...

| mariutsa1234567890a explică (pentru SingleStarOnTheSky):

Si..totusi cred ca pentru un copil de 15 ani. e prea mult sa sufere atat, si sa fie nevoit sa le indure pe toate, nu ma cunosti, de asta si spui ca e mai bine sa sufar, dar fiecare cu opinia sa!
oricum iti multumesc :*

| SingleStarOnTheSky a răspuns (pentru mariutsa1234567890a):

Cu placere, dar nu spun asta din rautate.
Doar prin suferinta poti sa recunosti adevarata fericire.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Invitatia noastra de a ne contacta ramane in continuare valabila.

| mariutsa1234567890a explică (pentru 116111 TelefonulCopilului):

Cuvintele in lumea asta n-au nici un folos!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns (pentru mariutsa1234567890a):

Noi avem certitudinea ca un rol foarte important in consiliere e jucat de cuvinte. Ele pot avea efecte cu adevarat impresionante.

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Pai spune-i ce ai pe suflet... spune-i ca iti este foarte dor de ea si ca nu vrei ca ea sa plece.Dar tu nu te poti muta cu ea in Italia?

| mariutsa1234567890a explică (pentru Smileyouarebeautiful):

Totusi am impresia ca deja e tarziu.
deja totul este hatarat. maine la ora 17 pleaca!
Acum intr-o seara plangeam atat de tare, si ea a intrat la mine in camera si m-a vazut. si m-a intrebat ce am si eu taceam, peurma ea m-a intrebat daca plang referitor la faptul ca ea pleaca, si eu am zis ca nu. nu am putut sa-i zic!

| Crisss22 a răspuns:

Pai nu ai cum si imi pare rau pentru tine da' nu ai ce sa faci. poate doar daca ii mai spui sa stea catva timp cu tine. inteleg cum e sa fii fara mama stiu ca este greu... dar daca ai putea sa. ii zici. ca ai nevoie de ea. si ca nu vrei sa plece...

| mariutsa1234567890a explică (pentru Crisss22):

A stat din august si pana acum.
: (((
Ma simt atat de prost, si am impresia ca totul in juru-mi se prabuseste. am inceput sa urasc viata asta!
Pentru ca mi-a luat totul, si cele mai importante persoane!
Si totusi. in afara de cativa prieteni de pe internet, nimeni nu mai e dispus sa ma asculte, si ma sustina : ((((

| Crisss22 a răspuns (pentru mariutsa1234567890a):

Off imi pare rau pentru tine.sad
Pai spune'i ce simti.

| mariutsa1234567890a explică (pentru Crisss22):

sad
Oricum multumesc pentru sustinere :*

| Crisss22 a răspuns (pentru mariutsa1234567890a):

Nu ai de ce sa urasti viata. mai ai de trait multe lucruri in viata asta. nu ai pentru ce... Mereu imi place sa sustin pe cineva:*.

| DiannaSj a răspuns:

M-am pus in situatia ta si sa stii ca mi-au dat lacrimile. Este groaznic ceea ce traiesti tu acum. Eu in locul tau as ruga-o din toata inima mea sa nu plece. Sau sa te duci si tu cu ea...Chiar imi pare rau pentru tine. Vorbeste cu ea. Este tot ceea ce poti face daca nu te poti duce cu ea! sad

| mariutsa1234567890a explică (pentru DiannaSj):

Durerea altora nu doare.
Și niciodată pe pământ
Nu v-ei putea să porți în tine
Sufletul celui chinuit

Durerea altora nu doare
Nu te preface că-nțelegi
Oricât de mult el nu ar plânge
Tu să-l oprești..nu o să poți

Durerea altora nu doare
Oricât de mult ai încerca
Nu v-ei putea să simți vreo dată
Durerea lor pe pielea ta

Durerea altora nu doare
Deși cu ochii o poți vedea
V-ei ințelege doar un lucru
Este a lor..nu e a ta!
multumesc oricum.:*
Esti o dulce, dar totusi. acum credeu ca nu mai pot face nimic.
Cel mai mult ma doare faptul, ca au sa treaca anii prea repede, si o sa imbatranim, si o sa vina ziua cand o s-o pierd si eu nu am inteles ce inseamna cu adevarat dragostea de mama..si mbratisarile ei tandre;(

| DiannaSj a răspuns (pentru mariutsa1234567890a):

Nu numai ca m`am pus in situatia ta..am si trait asta. Si tot mama mea a fost plecata si am fost in situatia ta. Nu atat de mult timp cat ai fost tu departe de ea, dar am fost. Si la fel m`am simtit. Imi venea sa plang in continuu. Nu ma mai puteam opri...deci, te inteleg. crying

| iuliiiiiiiiia a răspuns:

Spune-i mamei tale ce simti.incearca saa-i povestesti tot. spune-i,, pune-te tu in locul meu''

| mariutsa1234567890a explică (pentru iuliiiiiiiiia):

Eu o inteleg. ea mi-a spus ca nu ar pleca. dar. TREBUIE!