| pause a întrebat:

Buna tpu.Si fundita.Am o colega de clasa de care as putea zice ca m-am indragostit.E frumoasa si inteligenta, e o fata educata, mereu zambitoare, si dispusa mereu sa isi ajute colegii.Si,mai ales, la 15 ani e inca virgina.Pentru ca nu e ca altele sa alerge dupa baieti toata ziua.
Problema e ca se pare ca are un necaz si a venit la mine si mi-a cerut s-o ajut.Si vreau din tot sufletul sa fac asta, de aceea va cer voua acum un sfat, sau o idee - mai bine zis.
Deci ea are un frate mai mic care a avut zilele trecute un accident cu bicicleta.Stiti cum faca copiii – sar cu bicicletele de pe scari, borduri inalte etc-etc. Si practic a cazut mai rau, iar acum e in coma la spital.
Colega mea a venit si m-a intrebat daca n-am vreo 4 milioane ca a zis ca i-au cerut aia de acolo, de la spital, ca sa-l tina conectat pe frat-su inca vreo saptamana-macar la aparatele alea.Ca poate si-o reveni.Adica banii ar fi pentru curent, ca cica alea sunt la 380 si consuma al dracu de mult.Mai pe scurt – daca plateste il tine la fire, daca nu – scoate cablu din priza.Nu are rost sa mai comentam – asta-i sistemu nostru sanitar din RO.
In fine.Deci cum sa fac sa fac rost de bani, avand in vedere ca eu sunt elev si nu muncesc.Si nici parintii nu prea imi dau, pentru ca mama e casnica, iar tata traieste cu o alta femeie si nici nu ne mai viziteaza de ceva vreme.De fapt cam de vreo 5-6 ani.
Pentru ca nici mama n-a vrut sa isi refaca viata,chiar daca eu am sfatuit-o sa da,dar ea mi-a zis ca deja a trecut prin doua divorturi dureroase(spun ``dureroase`` pentru. ca m-a durut pe mine capu cat am stat prin tribunale sa depun marturii cum ca ala bea,ala n-aduce bani in casa,ala face si drege, etc.).
Deci cum sa fac repede rost de bani? Si inca ceva:colega asta a mea s-a mai imprumutat odata tot de la un baiat de la noi din clasa(fratele ei a mai avut un accident exact la fel, anul trecut) dar n-a reusit sa ii dea inapoi, iar tipu a inceput s-o cam borfaie pe la colegi.Lucru care mi-e nu prea-mi place.Adica eu m-am bagat si i-am zis ieri ``frate, mai trebuie sa stai in carti, ca fata are necazuri mari acum``, dar el tot trimite sageti in stanga si-n dreapta cum ca ea e o bagaboanta(scuze de exp.) si ca arde lumea de bani si alte alea. Ceea ce – spun eu – sunt niste neadevaruri.Grosolane.
Ok.Astept opiniile voastre.
Si,ce spuneti,daca e sa treaca necazul asta care a lovit-o, sa incerc sa o cuceresc? Sau cum sa fac? Nu stiu sigur daca si ea ma place, dar as incerca…
Si cum sa-I spun ca o plac?
Doamne, cate intrebari pun si eu deoadata! Scuze.

Răspuns Câştigător
| XxAnonimuXx a răspuns:

Da ea nu are parinti ce mama naibii 4 milioane *** eu cred ca minte dupa cum cere ii spui ca n-ai si tu ai problemele tale pff de capu meu

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

Faza e ca nu ai cum sa faci rost de bani, decat daca iti vinzi telefonul (dar sa ai din ala scump rau) sau calculatorul. Si spune-i fetei aleia ca pentru 400 de lei o omoram nu o barfeam ca acel coleg de care zici tu.

| manuel72 a răspuns:

Te minte sigur, te-a vazut sufletist si acum profita.Zi-i ca ai vrea, dar n-ai de unde si gata.Ca daca iei imprumut de undeva va trebui sa-i dai tu inapoi, nu ea. Povestile astea lacrimogene au intotdeauna priza la baietii sensibili.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Esti asa usor de citit (in sensul metaforic am zis-o p'asta)laughing...schimba-ti stilul de scrierehee hee
Btw, frumoasa compunerewinking

| CaNdrEaMIhaiTzA a răspuns:

Incearca sa imprumuti de la un prieten mai apropiat de-al tau.si, daca vrei sa afli daca te place sau nu intreab-o tu primul sau spune-i ce simti.