1)Eu zic ca de tine ii place. S-o tragi de limba pe prietena ta si s-o intrebi ce ii zice fostul tau pe mess ei. Daca i-a luat id-ul doar asa, o poti ruga pe prietena ta sa-l intrebe pe el ce simte pentru tine, daca inca te mai place:*
2)Id-ul i l-a cerut probabil pentru ca i se pare ca e o persoana ok, de gasca dar si sa te faca geloasa
3)ii e dor de tine sau daca se comporta cam ciudat si zambea aiurea probabil era beat si nu realiza ce facea
4)ii place cum arati, inca ii esti simpatica
Sper ca te-am ajutat:*La multi ani si tie!
Buna! Parerea mea e ca a vazut ce a pierdut si ii cam place de tine, iar faza cu id-ul prietenei tale cred ca a fost ca sa te faca geloasa.Cred ca s-a comportat asa pentru ca ii place de tine...si zambea pentru ca a simtit ca inca mai tii la el. Parerea mea e sa il lasi pe el sa vina la tine, sa vezi daca vrea sa va impacati. Ce pot sa iti zic...succes! :*
Parerea mea e ca inca te place dar nu are curaj sa eu mai zica o data.Asa sunt baietii. Faza cu idul prietenei tale era ori ptc sa te faca geloasa si tu sa vii disperata la el sa va impacati. Faptul ca se uita numai la tine demonstreza ca inca mai e atras de tine si ar mai vrea sa stea impreuna cu tine.Si faza cu atinsul mainilor era in mod foarte bun ca sa fie mai aproape de tine [parerea mea] daca te-am ajutat funda mersi!
Buna ale :*. Eu cred ca pr tau te foloseste pentru a fi cu cealalta prietena a ta ...Iti zambeste ca sa nu-ti dai seama ca o place pe prietena ta.acum nushh e doar o parere dar bafta in continuare.La multi ani :* :* :* :X :X :X