Se pare ca chiar gindurile tale iti induce starea, in primul rind de incertitudine cu directie clara spre separare.Nu-i vinovat nimeni dar un gind instalat germineaza si se dezvolta exact ca o saminta in pamint.
Păiel poate avea gînduri mai serioase cu tine, dar faptul că ai fost însîrcinată, și poate ai făcut și avort, să-l fi schimbat, fiecare băiat vrea o fată serioasă
Buna. Pai stiu cum e. Din cauza ca nu te poti sa stii ce are pe inima,uiti de ceilalti din jur si nu te mai poti intelege bine cu ei, ai ochi doar pentru el. Sunteti foarte apropiati dupa cum ai zis ca radeti impreuna, plangeti.etc. Incearca sa te comporti suparata,mai trista iar daca el te va intreba ce ai tu sa ii zici ca nu mai sti ce se inampla cu el, ca o relatie se bazeaza pe incredere si ca simti ca tie nu iti spune totul, spune-i ca poate l.ai putea ajuta. Bafta:*
Zicea ca ''Imi este frica ca la un momendat se va plictisi de mine'' daca te iubeste cu adevarat nu se va plictisi niciodata. Dar daca tu simti ca iti ascunde ceva doar tu poti afla...
Cam complicata situatia ta, le ai pe toate dar totusi nu ti convine
se mai intampla, nu stiu ce sa zic, doar ca nu trebuie sa disperi chiar daca nu vei mai fii cu prietenul tau, vad ca asta te macina cel mai tare
o sa l uiti repejor daca te sperie gandul ca o sa l iubesti toata viata si nu o sa poti fii cu el nu i adevarat
eu sper sa nu fie asa, dar oricum stai linistita, mai bine incerci sa l domini tu pe el, nu i mai arata ca l iubesti mult ca si o ia in cap, fiirece cu el indiferenta si mai ales arata i ca esti fericita chiar daca ek are o problema, sa vada ca nu ti pasa prea mult
Parerea mea
Te-ai gandit sa vorbesti cu el?
Cheia e intotdeauna comunicarea.El isi poate da seama, dar asta ar putea dura destul de mult. Vorbeste cu el, spune-i ce simti si vezi ce reactie o sa aiba.Iti urez succes!