anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer nu credeam ca o sa scriu(sau sa spun)asemenea lucruri undeva vreodata dar se pare ca exista un inceput pentru toate. De fapt inceputul a fost cu cele mai recente intrebari(respectiv 2).

Deci handicapatul meu tata (ca sa intelegeti de ce spun asta puteti citi cea mai recenta intrebare a mea-si daca nu cititi va >spun-nu se mai poate locui cu el in casa, suntem genul de familie in care canta cocosul(stiti dp la tv)in fine nu conteaza asta acum)
Problema e (O Doamne!) dusul. Normal este sa-ti faci dus in fiecare zi corect? Pentru el este normal sa-ti faci odata la 3-4 zile. Sa va spun:El a fost acum o luna plecat in Franta la munca(avenit ca prostul inapoi si tot el facea gura(el a fost singurul prost) si dinainte de a pleca avea un miros ciudat dar nu neaparat transpiratia(asta nu o mai punem la socoteala) nu stiu miroasea ingrozitor. Apoi radeam cu mama cum o sa-l suporte colegii de acololaughing

Faza e ca degeaba ii spunem "ba spalate ca puti" laughing cica face economie la apa,apoi nu stiu ce tot spunea de nuferi, ca asa se spala alti ca sa nu miroase, ca el n-are bani(asta in urma cu 5 zile). Dar de cand a venit de acolo miroase mai rau laughing Noi nu ne explicam. In primul rand nu vrea sa se spele, in al 2-lea, mai nou isi face baie 15 minutelaughing Asa ceva credeti-ma.
si oricum pute si dupa baie.Da miros de -eu zic mortlaughing

Nu stiu ce sa-i faclaughing Exista creme pentru asa ceva? Poate are ceva nu stiu, vreo boala thinking daca si dupa baie(bine recunosc dus, atat imi ia mie sa fac un dus).

Zicea mami in urma cu 2-3 zile ca dupa ce pleaca in Spania la munca o sa-mi trimita bani(in caz ca mai raman cu el acasa, 99% nu ) ca sa cumpar parfum orice laughing Sa ii dea bani sa faca baierolling on the floor.

Ce va rog, nu faceti misto laughingvorbesc serios e o problema destul de mare pentru mine.

7 răspunsuri:
| SimonaAdina a răspuns:

Indinferent cum este el, este tatal tau si ar trebui sa il respecti.

| Klaryssa a răspuns:

Incearca sa il convingi sa foloseasca un sapun mai concentrat (ex : Nivea, Dove ect ) Cat despre boala, nu am mai auzit de o „boala"ca asta.Problema se poate datora sapunului folosit

| kasty a răspuns:

Daca mama ta rade de el cu tine... halal mama si familie
nu este el vinovat, ci voi pentru ca stati acasa, tocati bani munciti de el si faceti ifose de mari doamne
daca intr-adevar are o problema cu mirosul corporal dupa dus s-ar putea sa fie bolnav... ar trebui sa-l vada un doctor, nu sa rada copilul lui de el.
Sa-ti fie rusine ca razi de el, pentru ca este tatal tau.

| spookydrums a răspuns:

O sa tratam totul cu seriozitate in timp ce tu pui emoticoane. Si intrebarea ta care este pana la urma? Apropo, cat ar trebui un om normal sa stea in baie ca sa fie curat? 3 ore? Bine, taica-tu e chiar imputit la cum il descrii, dar nici grija ta extrema pentru igiena si faptul cate crezi mai curata in general, mi se pare putin dubioasa.

| spookydrums a răspuns:

Mie asta mi se pare un complex. Un om normal nu spune cat de des se spala si cat timp petrece in dus, decat in cazul in care i se pare ceva inedit. Trebuie sa te simti "mizerabil" ca persoana daca faci atata caz din cat timp petreci in dus.

| cristi_7795 a răspuns:

In primul rand e tatal tau si nu trebuie sa te comporti asa cu el, el munceste ca sa ai tu ce manca, ca sa ai tu ce sa bei, ca sa te poti spala si mai multe.Si in al doilea rand cum a zis si spookydrums la inceput adica tu ne spui noua sa nu facem misto si tu faci...Ma rog e treaba ta dar oricum nu ar trebui sa il tratezi asa pentru ca e tatal tau si se vede ca nu ai bune-maniere.

| KaJaSo a răspuns:

Sunt de acord cu SimonaAdina, trebuie sa il respecti asa cum este el dar mai incearca sa-i spui sa faca baie poate intelege...happy