Incearca sa il convingi sa foloseasca un sapun mai concentrat (ex : Nivea, Dove ect ) Cat despre boala, nu am mai auzit de o „boala"ca asta.Problema se poate datora sapunului folosit
Daca mama ta rade de el cu tine... halal mama si familie
nu este el vinovat, ci voi pentru ca stati acasa, tocati bani munciti de el si faceti ifose de mari doamne
daca intr-adevar are o problema cu mirosul corporal dupa dus s-ar putea sa fie bolnav... ar trebui sa-l vada un doctor, nu sa rada copilul lui de el.
Sa-ti fie rusine ca razi de el, pentru ca este tatal tau.
O sa tratam totul cu seriozitate in timp ce tu pui emoticoane. Si intrebarea ta care este pana la urma? Apropo, cat ar trebui un om normal sa stea in baie ca sa fie curat? 3 ore? Bine, taica-tu e chiar imputit la cum il descrii, dar nici grija ta extrema pentru igiena si faptul cate crezi mai curata in general, mi se pare putin dubioasa.
Mie asta mi se pare un complex. Un om normal nu spune cat de des se spala si cat timp petrece in dus, decat in cazul in care i se pare ceva inedit. Trebuie sa te simti "mizerabil" ca persoana daca faci atata caz din cat timp petreci in dus.
In primul rand e tatal tau si nu trebuie sa te comporti asa cu el, el munceste ca sa ai tu ce manca, ca sa ai tu ce sa bei, ca sa te poti spala si mai multe.Si in al doilea rand cum a zis si spookydrums la inceput adica tu ne spui noua sa nu facem misto si tu faci...Ma rog e treaba ta dar oricum nu ar trebui sa il tratezi asa pentru ca e tatal tau si se vede ca nu ai bune-maniere.
Sunt de acord cu SimonaAdina, trebuie sa il respecti asa cum este el dar mai incearca sa-i spui sa faca baie poate intelege...
Vanessa0911 întreabă: