| tonyc7 a întrebat:

Buna, TPU. Sora-mea care e mai mica decat mine si e inca la liceu (clasa a 12-a), obisnuieste sa se deplaseze catre scoala si retur cu autobuzul. Uneori insotita de colege, uneori singura.
Am aflat ca in acest autobuz cu care circula zilnic s-a cunoscut cu un tip tot navetist ca si ea, deci care si el circula zilnic cu acel autobuz. Acest tip, de care m-am interesat cine e, nu e nicidecum vreun individ periculos, are servici si a terminat chiar si o facultate. Chiar daca obisnuieste sa se bage in seama cu sora-mea (pentru ca cel mai probabil ii place de ea, ea fiind frumoasa si bine dezvoltata fizic), am aflat ca totusi stie sa vorbeasca politicos si cuviincios cu ea, are chiar si simtul umorului. Deci pana aici totul e ok.
Ce ma deranjeaza pe mine la el e varsta lui (am aflat ca are vreo 35 de ani, desi la prima vedere pare de vreo 25-27)... In comparatie cu sora-mea, care de-abia a facut 18 ani.
Ce credeti ca ar trebui sa fac (ca frate) in aceasta situatie?
Sa-i interzic sa mai vorbeasca cu el? Sincer, nu as vrea sa intru in conflict cu ea si sa se supere pe mine (e o fire care ii place sa fie cat mai independenta, mai ales acum, dupa ce a implinit 18 ani)... Repet- tipul asta e ok ca om, m-am interesat si unde sta si din ce familie provine (sunt oameni ok, la locul lor, chiar bine vazuti si respectati de cei din jur)... Doar ca varsta lui, de 35 de ani (daca e adevarata informatia asta pe care am aflat-o), o pun sub semnul intrebarii!
Ce raspunsuri imi puteti da la aceasta situatie?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Ce credeti ca ar trebui sa fac (ca frate) in aceasta situatie?"
Absolut nimic.
Nu e datoria ta sa ii selectezi potentialii iubiti.
Daca are 35 de ani inseamna ca va veni ca un plus pentru personalitatea si viitorul ei. Unul de 18-19 ani o duce eventual la teribilisme, incearca pe ea ce a vazut prin filmele deocheate, sau abia isi ia permisul si ti-o omoara printr-un pom ceva.
Ala de 35 de ani e un barbat, cu siguranta ii va face bine.
Stai deoparte si ai rabdare, ca probabil nu va merge o relatie intre ei. Daca ea are de gand sa mearga la facultate, gagiul de 35 va ramane cu buza umflata cat de curand.
Las-o sa experimenteze, nu te da tu autoritar cu ea.

| AliGab a răspuns:

Mai intai afla cum stau lucrurile, chiar are 35 de ani sau o fi fost vreo gura rea? Apoi, stii cat de greu este ca fata sa gasesti un tip ca lumea? Eu zic sa ii lasi pe ei da decida, mai ales ca sora ta este majora. Daca tipul arata mai tanar, nu vad o problema in diferenta de varsta.
Problema este sa nu se poarte cu ea execrabil, de aceea te sfatuiesc sa vorbesti cu ea sa nu se lase calcata in picioare, nignita sau lovita. Restul tine de ei.

| Vehuiah07 a răspuns:

Salut.Dacă te-ai interesat de el și spui că este ok ca om, nu văd unde este problema.De ce este așa important pentru tine că este mai în vârstă, cu ce o încurcă asta? Dacă sora ta îl place eu spun să nu te implici.Omul acela poate este singur pentru că nu a gasit până acum persoana potrivită.

| tonyc7 explică (pentru Vehuiah07):

Unde este problema? Diferenta mare de varsta! Aici e problema! Ea are 18, el 35... Deci 17 ani diferenta! Ti se pare normala o asemenea diferenta de varsta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru tonyc7):

Discută cu părinții, în special cu tatăl tău și spune-i că unul de 35 de ani se ține de capul sorei.

| 1234568807 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca are 18 ani e total legal, ce v-a mai agitati atat cand un barbat mai in varsta e cu o fata mai tanara, dar cand fetele tinere se cupleaza cu toti bosorogii pentru bani atunci nu mai e problema laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1234568807):

Atunci să nu mai coboare din autobuz unde locuiește la părinți în casa lor și să doarmă în autobuz pe un scaun.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1234568807):

Să lase cheia de la ușa de la intrare lui ta-su și după aia să iasă pe ușă și să se plimbe cu autobuzul cu ăla de 35 de ani de la un cap la altul și ea noaptea să doarmă în autobuzul ăla.

| 1234568807 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tasu e si normal sa nu fie de acord, ala fiind atat de inaintat in varsta spre deosebire de ea, cand ea o sa aiba varsta lui el deja o sa aiba 52 de ani, dar sti cum e, iubirea nu are varsta laughing