| JasonMcCann a întrebat:

TPU! Sora mea mai mare se poarta foarte urat cu mine! Eram cu niste prieteni intr-un parc de langa faleza, iar sora mea era pe faleza. Era acolo o tasnitoare, si am inceput sa ne udam, ne-am distrat si noi. Si ea cand a venit cu colegele ei in parc a zis ca suntem handicapati, ca nu stim ce este aia distractie, etc, etc. De fiecare data cand fac ceva ca sa ma distrez trebuie sa fie neaparat gresit pentru ea, ma face in toate felurile, ii intoarce si pe ceilalti contra mea, astia facand misto de mine, ca alerg ca o gaina, ca cica am 50 cm sub clanta (eu sunt cls a 5 a dar arat de a 1 a). Imi vine sa plang de fiecare data, dar ma abtin. Daca ii zic un secret ea il zice la toata clasa ei, si nu numai.
Sunt aproape sigura ca parintii o iubesc mai mult pe ea, deoarece fac foarte, foarte multe diferente.
Acum stam cu nanii mei, si orice as face este gresit pentru ei. Pe mine ma cam cearta din orice mic lucru gresit, iar pe sora mea o favorizeaza, etc, etc.
Eu visez sa ajung ceva dintre avocata, actrita sau notara.
Nanii mei si inclusiv sora mea imi zic ca nu am stofa si nu stiu ce. Dar surorii mele ii zic ca o sa ajunga departe si mie imi zice ca nu imi vede un viitor prea stralucit, cu toate ca sunt pe locul 3 pe clasa, am media pe semestrul I 9, 84.
In fiecare zi de nastere a ei incerc sa o fac sa se simta cat mai bine, sa se simta speciala. Ea ce face de ziua mea? Ma cearta, imi zice ca am facut nu mai stiu eu ce. La cate am facut eu pentru ea, daca ii cer ajutorul nu are chef, sau la cate i-am dat, daca ii cer ceva ea nu imi da nimic.
Cand vorbesc cu cineva prin mesaje ea: cine este, ce zice, etc. Chiar a vrut sa imi citeasca conversatiile, dar nu am lasat-o. Cu greu mi-am luat telefonul de la ea. Daca ma bagam peste ea cand vorbea, pfff. Dar ea se baga mereu peste mine.
Maine e ziua mea de nume si sigur o sa gaseasca un motiv sa ma certe.
Va rog, ajutati-ma! Fiecare zi este un cosmar pentru mine! Ce pot sa fac?

35 răspunsuri:
| amulana a răspuns:

Nici tu nu procedezi corect.Nici tu nu esti ingerul. Daca vrei taiate si B.F.F-ul tau sa faca orice ma doare fix in cur.Deegeaba ne zici noua de viata ta ca si eu pot minti cat vreau. Daca vrei cum am zis taiate e mai bine pentru toti si chiar nu te mai preface ca o proasta scuze. sad

| JasonMcCann explică (pentru amulana):

Cred ca suferi de schizofrenie, chiar grava.

| lacramioaraana a răspuns:

Bai si eu am aceiasi problema dar stii ce uite fai in ciuda cu ceva sau atunci cand este pe net (facebook) du-te la modem si inchide modemul si da vina pe sora ta mai mica daca vrei fa-ti si un plan

| lacramioaraana a răspuns (pentru cipi2003):

Si eu am facut asta!

| CristianaDoinita a răspuns:

Nu poti sa faci nimic.Doar sa astepti sa mai creasca si sa se maturizeze.Si eu aveam aceeasi problema cand eram de varsta ta..acum am 16 ani si sora mea 20 si ne intelegem foarte bine dar inainte ea se purta mizerabil cu mine si nu rata nici.o ocazie sa ma faca de ras si mama mereu tinea cu ea.dar a trecut cu toate ca acum nu o am prea bine la inima pentru toate fazele din copilarie ne intelegem mult mai bine. Sper sa ajungi sa te intelegi cu sora ta. :*