Asta e... Va veni și vremea când o să-și dea seama că tu ești mai aproape decât orice prieteni pe care și-i face în decursul vremii.
Dar până atunci, tu tot singură rămâi. Poate ar fi bine să cauți să îți ocupi timpul altfel: fă ceva voluntariat, citește, caută o altă pasiune (fotografie, muzică...) și încearcă să devii mai bună în acel domeniu.
Ai ce face; totul e să nu cazi în disperare.
Este sora ta, dar viata ei ii apartine; fa-ti si tu viata ta, din ce depinde de tine, fara sa impui altora sa faca o mai mare patre din ea, decat vor.
Dacă o iubești las o sa fie fericita. Dacă ea e fericita la prietena ei bucura te pentru ea. Asta trebuie sa facă o sora. Ca ea sa simtă sa fie lângă tine mai des trebuie sa o atragă acest lucru. Dacă ar sta cu tine din obligație sau complezenta nu ar avea valoare. Tu dacă au înțelege o și i ai arata iubire lucrurile s ar mai schimba. În plus familia e familie dar și restul oamenilor sunt importanți, cum ar fi un iubit sau soț sau o prietena buna care te înțelege
Dar esti sigura ca e o tipa? a venit cu ea acasa? eu tot cred ca minte si ca de fapt e indragostita, cand esti indragostit nu prea mai vezi nimic in jurul tau, cu siguranta nici pe tn.nu stiu ce varsta ai, de ce nu vb cu ai tai sa pleci si tu in strainatate, la maica-ta?
Mda pai e corect și ce zici tu dar e greșit și ceea ce face sora ei. Adică e straina fata de sora ei și abia comunica cu ea. Ți se pare normal?!