| Bianca20033673 a întrebat:

Buna,TPU!
Sper ca am ales bine categoria, întrucât întrebarea mea are legătură oarecum cu relațiile.
Vara trecuta am inceput sa vorbesc cu un baiat, 23 de ani, in conditiile in care eu am 19, educat, nimic de spus, înțelegându-ne super bine timp de o luna.Baiatul face parte din cercul nostru de prieteni comuni, asta însemnând ca prietenele mele, care 'duc vorba mai departe'(bârfind), il cunoșteau si având obiceiul sa vorbească aiurea.Intr=o seara, era mai târziu si el s-a oferit sa ma aduca acasa si eu, bineînțeles, am acceptat.Una dintre prietenele mele s-a ținut ca scaiul sa mearga si ea si pana la urma a mers cu noi. Cand am ajuns acasa, sa cobor din masina, fata ne-a spus ca ea se întoarce înapoi totusi cu el. Din seara in care fata asta s-a întors cu el acasa, legătura dintre noi s-a rupt, nu am mai vorbit, nu a mai dat nici un semn de viata, nimic.
Exista șansa ca ea sa ii fi spus ceva băiatului? Cum as putea aborda subiectul față de el, în condițiile in care, cand l-am întrebat daca e suparat a zis ca nu? Un sfat? O parere?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Daz01 a răspuns:

Singura șansă să afli adevărul este să vorbești cu el. Întreabă-l într-un mod ferm și serios, dar să fii totuși atentă să nu intrebi într-un mod acuzator, ce s-a întâmplat cu el din acea seară și de ce a rupt orice legătură. De acum este bine de știu ce fel de prieteni ai și poate să te ferești de ei în a te mai expune. Totuși, eu cred că băiatul acela nu voia nimic serios cu tine din moment ce a renunțat atât de ușor, chiar dacă cineva s-a băgat între voi. Succes.

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Gaseste-ti altul! El s-a dus cu "prietena" ta si aia s-a dat cu cracii in sus. Problema-i rezolvata. Ce mai astepti?