anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU sper ca e buna categoria happy. Vreau sa va povestesc ceva tragic din pacate, petrecut in familia mea.
Tatal meu consuma bautura, iar intr-o zi a venit acasa, iar noi 3 ( eu, mama si fratele meu ) stateam in camera noastra ( a mea si a fratelui meu), iar el a strigat`o pe mama pentru a discuta cu ea. Mama a mers, iar tatal meu a inchis usa noastra de la camera, iar atunci cand a vrut sa o inchida mama s`a strecurat pe langa tata si a intrat din nou in camera. El a tras`o de mana si a ridicat tonul l-a ea, iar mama s`a speriat si a inceput sa planga crying crying (cel mai teribil lucru sa iti vezi mama suferind). A chemat`o din nou si s`au asezat pe fotolii amandoi, iar el s`a ridicat si a smucit`o pe mama si nervos intotdeauna gaseste un motiv sa o certe pe mama cand e baut. Mama facuse de mancare cartofi cu patrunjel si cu snitel pentru ca stateam rau cu banii. Iar el tot striga prin casa " ce asta`i mancare? cartofi cu snitel " iar mama i`a spus ca noi toti a mancat sa ii puna si lui si el a strigat ca nu ii trebuie si a trimis`o in camera la noi. Tata a venit din nou in camera noastra, iar mama mea tremura, iar tata a spus daca ii mai tremura piciorul asa il taie si o bate cu el crying crying. El nervos ca nu i`a pregatit mama ceva " vestiv" de mancare a spus ca din momentul asta din cauza mamei el va veni in fiecare zi baut si va face scandal in casa. Atunci fratele meu de 15 ani l`am vazut suferind saracu' asa mi-a fost de mila de el si de mama ca a sosit timpu sa fim cainii lui sa ascultam de el si sa executam ce spune.In final s`a dus la culcare dupa 3 ore de teorie "babeasca" s-a dus si s-a culcat. Mama mea foarte mult sufera si sta si rau cu nervii, iar acum i`a aparut 2 pete maro pe nas ( nu sunt pistrui ) sper sa nu fie vreo boala. Si tot timpul spune ca va muri ca ea nu mai poate trai ..si totusi nu cred ca la 41 de ani esti batran. Dar ea asa spune si eu cum sunt mamoasa imi vine sa plang totdeauna cryingcryingcrying. Nu mai stiu ce sa fac nu vreau sa divorteze ca ii iubesc pe amandoi foarte mult da nu stiu cum sa rezolvam problema. Si inca ceva tatal meu in fiecare zi bea da nu se imbata, dar bea every day, iar acest lucru pe mama o deranjeaza ce pot sa ii spun mamei sa o incurajez? Va rog ajutati`ma va raman datoare. Sper ca nu va luat foarte mult timp povestea mea de viata sad si va rog fiecare rasp. vot, iar cel mai bun funda :* ajutati-ma va rogg va implorr orice sfat este bine voit si sper sa nu va bateti joc de mine pentru ca sunt foarte trista si plang mai in fiecare zi!

46 răspunsuri:
| alexandra200 a răspuns (pentru robertos41):

Antoniia28

| alho a răspuns:

Plinsul nu rezolva nimic.cred ca ar trebui sa mergeti pentru. un timp la bunici ca sa faca o pauza parintii.adica si mama voastra cu voi.sa vedem cum reactioneaza tatal. sper sa fie bine.

| εмiLч97 a răspuns (pentru alexandra200):

Hey, stai calma, nu e nici o problema..pana la urma va exista o solutie happy

| eu4you a răspuns:

Offff, Doamneee! Parintii mei au divortat exact din acelasi motiv. Te rog mult de tot, convinge-o pe mama ta sa divorteze! Daca vrei sa discutam mai mult, adauga-ma in lista ta de prieteni de pe TPU si iti voi lasa adresa mea de E-mail acolo.

| robertos41 a răspuns (pentru alexandra200):

NU gandi pesimist (cred ca asta iseamna negativ ) esti tanara si ai un viitor curand daca tatal tau va mai bea mult o sa aiba probleme cu ficatu si se va lasa eu am 14 ani uite esti tanara si trebuie sa iti faci un iubit plus ca ai un frate el ar trebui sa intervina intre parinti tai sai calmeze pentru ca ii destul de mare si puternic. PS n-am vrut sa te speriu faza cu ficatu dar asta e riscu.

| Issa89 a răspuns:

Incercati sa mergeti toti la un psihiatru faceti cateva sedinte........vezi daca functioneaza imi pare rau de tine!

| deeea28 a răspuns:

Imi pare nespus de rau pentru tine si pentru situatia ta. Mi-au dat lacrimile citind povestea ta. Te-as ajuta daca as putea crede-ma, as da si un an din viata sa nu-ti mai fie asa, desi nu te cunosc. Situatiile astea sunt extrem de triste si pe mine una ma depasesc mai ales ca eu n-am vazut asa ceva in familia mea. Nu stiu ce as putea sa-ti zic, dar cred ca mai bine ar fi un divort sau macar sa va mutati undeva. Nu e bine pentru nimeni atata suferinta. Eu stiu ca-i iubesti pe amandoi, dar tatal tau greseste. Chiar daca sa zicem ca mama ta i-ar fi gresit enorm, un om matur nu face asta, n-o face macar pentru copiii lui. Cand 2 oameni nu se inteleg mai bine se despart. Asa poate el se va trezi la realitate si asa nici voi nu veti mai suferi. Imi pare inca o data rau pentru voi. Succes si sper sincer sa gasiti o solutie buna pentru voi.

| CityOfSatan a răspuns (pentru alexandra200):

>big grin

| alexandra200 a răspuns:

Ma tu iti bagi joc de mine cum sa imi las mama cu tatal daca nu mi-a facut nimic. mai bine ai citi din nou ce am scris si sa iti stergi ce ai scris pentru ca e o porcarie. mama nu a gresit cu absolut nimic, daca nu te priveste nu am nevoie de raps. tau au fost altii care m`au ajutat!

| alexandra200 a răspuns:

Vreau sa va spun ca parintii mei s-au impacat si nu au divortat au discutat si acum suntem toti impreuna! Sunt foarte fericita acum, o sa ne construim o casa incurand, iar acum parintii mei se iubesc foarte mult vreau sa spun foarte mult, iar tatal meu i-a cumparat mamei mele un inel in semn de iertare, iar tatal meu a promis ca nu mai bea, chiar ieri am fost la o petrecere si nici nu s-a atins de bautura fara pastile fara picaturi in mancare fara nimic oricum va multumesc enorm!

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru alexandra200):

Ok, sterg ce am scris.

| LovetobeLoved09 a răspuns:

Crede-ma stiu prin ce treci! Nu trebuie sa iti faci griji, pur si simplu incearca cat poti de mult sa ill eviti pe tatal tau cand este beat! Spune-i cum ar fi sa o vada pe ficasa beata si spune-i ca asa te simti tu in fiecare zi!

| onlychengs a răspuns:

Stiu cum este, e foarte rau sa ti se intample asa ceva, dar uite un sfat, cand tatal tau nu a baut{practic e treaz} roaga-l sa nu mai faca acest lucru!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!

| sabinaivasco44 a răspuns:

Stiu asa sunt si eu doar ca mamei mele nu ii e prea frica deoarece ma mai gab eu si iti sugerez sa le spui amandurora ca ii iubesti si ca nu vrei sa se desparta si poate vor intelege crying

| ioaana1986 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este SA FI TARE! Mai ales pentru mama ta.Fi tu tare pentru toti. Vorbeste cu tatal tau, iar daca tot nu se rezolva nimic sa stii ca e mai bine sa se desparta decat ca mama ta sa sufere incercand sa rezolve.Cat despre pata nu stiu ce sa zic, trebuie sa mearga la un doctor.Nu am nevoie de fundita, vreau doar sa iti fiu de ajutor.

Răspuns utilizator avertizat