| xBiiaM a întrebat:

Sper ca ma puteti ajuta cu sfaturi destul de bune. Am o prietena foarte buna care mi-e ca o sora. Problema e ca eu ma intalnesc cu ea mai pe ascuns, pentru ca familiei mele nu ii place de ea. Mama ei a trait cu 2 barbati, si familia mea o face prostituata pe maicasa (scuzati limbajul), cu toate ca ea nu merita pentru ca nu e ceva grav straight face. Si chestia e ca familia mea nu ma lasa sa ies cu prietena mea pentru ca spun ca e vagaboanta ca maicasa ca ea umbla toata ziua pe afara si chestii d-astea. Eu mereu ii spun prietenei mele ca mamei mele ii place de ea si chestii din astea, ca sa nu se supere pentru ca familia ei ma considera o fata ok si familia ei o lasa sa iasa cu mine. Si acum prietena mea ma tot intreaba cand poate venii la mine sa dormim una la cealalta etc. Si eu nu stiu ce sa ii mai spun sad pentru ca eu ma simt prost fata de ea. Pentru ca daca as merge sa dorm la ea nu m-ar lasa familia, mai ales bunicul meu care e foarte "cu gura mare" aproape mereu pe mine straight face. (Mentionez ca prietena mea sta in zona cu bunicii si ne vedem ff rar, si abia imi convig bunicii sa ma lase sa ma mai intalnesc cu ea). Ce pot face ca sa le arat ca e o fata de treaba? Ma simt stanjenita cand ea ma intreaba daca poate sa vina la mine, pentru ca eu merg aproape in fiecare zi la ea si ea nu poate venii la mine pentru ca familia urla ca aduc o vagaboanta in casa straight face. Nu are ea nici-o vina. Imi dati va rog niste sfaturi bune? sad Dau funda + vot!

6 răspunsuri:
| TheTimeKiller a răspuns:

Accepta ce spun parintii tai...si cand te faci mai mare vei vedea ca o sa te lase cu ea. Si daca chiar e la fel ca maicasa e clar ca n-o sa te mai vezi cu ea(decat daca iti place si tie).
Sper ca nu te-am jignit dar asa e, de obicei aceste mame nu stiu sa aiba grija de copii si copii sunt mai tupeisti si nu prea bine educati.

| DewMountainDew a răspuns:

Buna! Incearca sa le spui alor tai sa ii dea o sansa prietenei tale, sa le dovedeasca, ca nu este la fel ca mama sa, si ea nu merita sa fie tratata asa, doar pentru ca mama sa e...(asa cum ai spus tu). Incearca sa stai de vorba cu ai tai, cand sunt mai linistiti, sa le explici cum sta treaba. si in legatura cu prietena ta: spune-i ca la tine acasa sunt niste probleme momentan, dar spune-i astfel incat sa nu isi dea seama ca ii ascunzi ceva. O sa se simta exclusa. Sper ca te-am putut ajuta cu ceva ^^.
Pa, pa! happy

| elenicaelenutzaelena a răspuns:

Buna! Incearca sa vorbesti cu familia ta si sa le explici ca este prietena ta si nu este asa cum o cred iar voi va intelegeti bine si chiar daca suntei diferite tineti una la alta si prieteniei tale nu ar tebui sa ii spui ce gandeste familia ta desprea ea sau daca chiar doresti incearca sa ii spui incet si cu calm. Mult noroc! Sper ca te-am ajutat

| DomnisoaraInRoz a răspuns:

Avem 5 degete la o mana si nici unul nu seamana cu celalalt, cu toate ca mai exista o expresie " aschia nu sare departe de trunchi ". cel mai bine iti asculti parintii si incearca sa nu strici relatia cu prietena ta dar nu-i supara nici pe parinti happy

| Sory12 a răspuns:

Buna am si eu o pritena foarte buna si mie personal imi este ca o sorahappy. Sfatul meu pentru problema te este ca trebuie sa le spui parintilor ca chiar daca familia ei este asa, ea este o fata foarte de treaba si cum se cade.Si cel mai bine ar fi sa discuti si cu parinti tai in legatura cu asta si sa le spui cum este ea chiar daca nu o suportahappy

| DemonCuInimaDeInger a răspuns:

Buna! Incearca sa iti convingi familia ca ea este o fata cum se cade si ca nu este o vagaboanta. Spune-i familiei tale sa ii deie macar o sansa. Sa speram ca isi vor da seama ca nu este cine cred ei ca este. happy FUNDA?