De fapt nu tu meriti sa fi iertata, ci el.
El ar trebui inca sa-ti cerseasca iertarea, nu tu lui!
Dupa cate i-ai iertat si suportat... Si el nu poate ierta "pentru ca la fete e alfel decat la baietii, la fete e mai urat". Serios, asta-i raspunsul lui?
E cumva sexist? Eu pun pariu ca e!
+ e foarte, foarte nesimptit - adica tu l-ai iertat cand el ti-o facea pe fata, si l-ai iertat si i-ai dat iar o sansa, iar el se simte nu stiu cum, pentru ceva ce s-a intamplat cand nu erati impreuna (din cauza lui, pentru ca te-a inselat si "aruncat din nou la gunoi", v-ati despartit) si tot tu nu esti buna?!
Acest barbat isi bate joc de tine!
Poate e vorba si de diferenta de vastra dintre voi, poate nu... In orice caz, acel barbat e un MANIPULATOR de prima clasa si NU TE MERITA!
Fii desteapta, pentru binele tau!
Pune propriul bine mai presus de iubirea ce o simti, nu cumva sa regreti mai tarziu!
Pai tocmai de aceea te-a si intrebat probabil in speranta ca va gasi un motiv ca sa termine relatia cu tine.Chiar daca vei suferi uita-l si treci peste.
Parerea mea este ca barbatul asta nu tine la tine. Pana acum pare ca incerca mereu motive sa gaseasca sa se desparta de tine, iar acum chiar are unul. Din perpectiva mea, cred ca o sa continue sa spuna ca nu poate trece peste pana va despartiti. El de la inceputul relatiei tot incearca sa scape de tine. Nu te mai umili in fata lui. Te-ai umilit mai mult decat trebuie. Astfel de relatie nu va supravietui pe o durata mai lunga. Gaseste-ti pe altcineva care sa te trateze cu respect si sa nu te umileasca in felul asta. Crede-ma ca balta mai are pesti. Important este sa iti doresti sa ii vezi.
Dorea sa scape de tine mai demult, acum doar si-a gasit un motiv real. Te-a folosit doar pe tot parcursul relatiei voastre. Uita-l si vezi-ti de viata altfel daca mai continui sa-i accepti acum toate rahaturile, va fi si mai rau pe viitor. Fa-o pentru binele tau si pentru persoana credincioasa care esti. Gaseste-ti pe altcineva care sa te aprecieze mai mult decat o face el.
Pff. acum bărbații caută numai bani. Caută-ți mai bine unul de vârsta ta, deoarece acesta te va înșela mereu. Dacă o dată deja, înseamnă că toată viața te va înșela. Și el n-are motiv să se supere pe tine, deoarece voi nu erați împreună ^^
Zici ca e baiatul visurilor tale si apoi ca s-a purtat urat cu tine, te-a jignit si te-a inselat. Asta inseamna pentru tine 'baiatul visurilor tale'?
Ai mai fost cu un tip. Si in loc sa stai cu ala, te intorci la gunoiul asta. Vrei ca asta sa fie cel cu care iti petreci viata? Cu care o sa faci copii? Tu chiar esti dusa cu pluta, sau ce ai?
Eu spun sa il lasi in pace. Stiu ca o sa spui ca e imposibil, ca nu ti-l poti scoate din cap etc. dar se poate. O sa suferi dar asta e. NU TE MERITA! Daca nu te trateaza egal cu el, nu se implica asa de mult in relatie si nici nu prea ii pasa se vede, nu ar trebui sa te chinui sa tii pasul cu mofturile lui. Ceea ce a facut el e mult mai rau decat ce ai facut tu. Si singura diferenta nu e ca tu esti fata si el baiat ci ca tie ti-a pasat si te-ai simtit vinovta in timp ce el nu.
O sa iti ia ceva timp sa treci peste, iar acum stiu ca nu poti vedea un viitor fara el, dar gandeste-te cat de frumoasa va fi viata dupa ce ai trecut peste si ai gasit o persoana care chiar sa te merite, sa te iubeasca, sa nu te insele si sa te trateze egal. Si crede-ma : nu el e acea persoana. Chiar daca ti se pare ca se va schimba in bine sa stii ca oamenii nu se schimba niciodata cu adevarat, doar cu scopuri.
RagnarokR acum nu am stat eu sa scriu si partile frumoase din relatie au fost si parti bune aici am spus doar ce ma framanta pe mine.
anonim_4396 întreabă: