| FrumoasaTa a întrebat:

Sper sa ma ajutati cu un sfat sau ceva.
Azi m-am certat cu cea mai buna prietena a mea.Ne-am mai certat noi, dar asa de tare inca nici o data.Deci sa va povestesc...
Se intimpla uneori ca nu pot sa ies sa ma primblu cu ea din cauza temelor sau din cauza altelor ocupatii importante care trebuie facute.Ea se supara mereu din aceasta cauza si nici o data nu a putut intelege ca sunt momente cind "nu pot" si sunt momente cind "nu vreau". Cind ea nu putea sau nu dorea sa iasa sau ceva de genu' mereu o intelegeam si nici o data nu ma suparam.Ea face exact opusul.
Azi ne-am certat din acest motiv.Am avut de facut ceva ce necesita timp (de la 15:30 pina la 18:00)Si la 18:00 mi-am inceput temele.Ea nu a putut intelege asta si s-a suparat.
Treaba este ca ea este genul de persoana care se gindeste doar la ea si toti trebuie sa faca dupa bunul ei plac.Eu am acceptat-o asa cum este si mi-a devenit cea mai buna prietena.Ea insa nu poate sa ma accepte nici pina acum.
Deci ne-am certat.Am inceput a plinge ca pina azi ne numea surori... Pina si acum pling.
Mi-a spus ca trebuie sa punem punct la prietenia noastra pe care eu o credeam adevarata.

Acum ca ati avut rabdare si ati citit pina la capat, acestea sunt intrebarile mele:
1.Ce ar trebui sa inteleg eu din"Trebuie sa punem punct la prietenia noastra, asa va fi mai bine pentru toti"?
2.Cum ar trebui sa reactionez la cuvintele ei?
3. Oare in toti acesti ani(7 ani)de cind suntem "cele mai bune prietene" ea doar s-a prefacut ca sunt prietena ei cea mai buna(doar pentru ca sunt de 10 ori mai "bogata" ca ea si doar prietenea cu banii mei si nu cu mine)?
4. Dupa parerea voastra cine a gresit in toate astea?

Multumesc

2 răspunsuri:
| Daikirai a răspuns:

Raspunsul la intrebarea :
1.Ar trebui sa intelegi ca ea nu mai vrea sa stea cu tine. Dar oricine are pe cineva ca prieten, doar ca inca nu l-ai descoperit.
2.Ar trebui sa nu pui la suflet se va intoarce daca este o prietena adevarata.
3.Cum am spus si la raspunsul anterior daca este o prietena buna si care nu iti vrea doar banii se va intoarce.
4.Amandoua. TU: pentru ca nu i-ai acordat timp (sau poate gresesc) sau poate ca nu i-ai spus in fata ce simteai (TOT)
Sper ca te-am ajutat! FUNDE?
P.S. Sa imi spui daca v-ati impacat! Am sa ma bucur! happy big grin

| AdrianIonut100 a răspuns:

1.Daca nu va intelegeti si daca nu aveti nimic in comun ar trebui sa opriti aceasta prietenie. Poate ca ea chiar isi doreste asta.
2.Nu te lasa pacalita de tot ce spune. Poate ca ea a profita de naivitatea ta. Spune-i ca ea este cea care greseste ci nu tu, iar daca nu vrea sa inteleaga atunci chiar nu merita sa te certi cu ea.
3. Daca e materialista normal ca a stat cu tine pentru banii tai.Gandeste ca o prietena buna nu ar alege banii in locul tau.Ca sa afli incearca sa o pacalesti cateva zile cum ca ai ramas falida. Apoi daca in urmatoarele zile daca mai sta cu tine inseamna ca pe tine te place nu banii taii.
4.Ea a fost cea care a gresit.Nu e o prietena prea buna.Ar trebui sa-si de-a seama ca nu e bine sa te certi cu prietenii.Nu cred ca te merita.Esti prea buna pentru ea.