Raspunsul la intrebarea :
1.Ar trebui sa intelegi ca ea nu mai vrea sa stea cu tine. Dar oricine are pe cineva ca prieten, doar ca inca nu l-ai descoperit.
2.Ar trebui sa nu pui la suflet se va intoarce daca este o prietena adevarata.
3.Cum am spus si la raspunsul anterior daca este o prietena buna si care nu iti vrea doar banii se va intoarce.
4.Amandoua. TU: pentru ca nu i-ai acordat timp (sau poate gresesc) sau poate ca nu i-ai spus in fata ce simteai (TOT)
Sper ca te-am ajutat! FUNDE?
P.S. Sa imi spui daca v-ati impacat! Am sa ma bucur!
1.Daca nu va intelegeti si daca nu aveti nimic in comun ar trebui sa opriti aceasta prietenie. Poate ca ea chiar isi doreste asta.
2.Nu te lasa pacalita de tot ce spune. Poate ca ea a profita de naivitatea ta. Spune-i ca ea este cea care greseste ci nu tu, iar daca nu vrea sa inteleaga atunci chiar nu merita sa te certi cu ea.
3. Daca e materialista normal ca a stat cu tine pentru banii tai.Gandeste ca o prietena buna nu ar alege banii in locul tau.Ca sa afli incearca sa o pacalesti cateva zile cum ca ai ramas falida. Apoi daca in urmatoarele zile daca mai sta cu tine inseamna ca pe tine te place nu banii taii.
4.Ea a fost cea care a gresit.Nu e o prietena prea buna.Ar trebui sa-si de-a seama ca nu e bine sa te certi cu prietenii.Nu cred ca te merita.Esti prea buna pentru ea.