| WeakCats a întrebat:

Spuneti-mi ce sa fac ca mama mea să nu mai fie supărată pe mine! Ea s-a supărat pentru că voia sa-i arăt nu stiu ce prețuri pe internet și eu nu am vrut pentru că ma întreabă doar pe mine, iar fratele meu sta toată ziua pe calculator. Pe mine fratele meu nu ma lasă niciodată, eu ii zic mamei să-i zică să ma lase si pe mine ( e normal să vreau să stau si eu măcar 1 ora, azi fratele meu m-a lasat 5 minute cât a făcut patul si atat) iar mama zice că nu e treaba ei si ca eu trebuie să învăț și să citesc, nu să stau pe calculator.
Acum se preface că doarme si nu ma bagă în seama, iar când ma apropii de ea s-o fac să ma ierte ma împinge si- mi spune să o las in pace.
Va rog, cum s-o fac să ma ierte? Plâng deja de 7 minute încontinuu.
Noi normal suntem bune prietene, însă acum nu.
Cum s-o fac să ma ierte?

Răspuns Câştigător
| Ursu_Elena_1988_U3Vm a răspuns:

Eu zic sa o lași în pace în seara asta, și mâine încearcă sa vorbesti cu ea calm și sa ii explici ca amândoi veți dreptul egal sa va uitați pe calculator. Ca nu are de ce sa se supere, din contra ramburs trebuie sa va înțeleagă și sa va unească nu sa va separe... Și mai lăsați fiecare de la voi. Cu răbdare totul se rezolvă... Numai bine va doresc

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Las-o ca-i trece, n-ai facut asa mare chestie. Mai nasol se poarta ea ca nu te lasa si pe tine la calculator.

| NevermindXEXEXD a răspuns:

O sa i treaca... asta nu e nimic major. Eu (am 19 ani) ma cert cu ai mei una doua, dar foarte rau gen taica miu a dat cu ochelarii de podea de nervi si maica mea nu mai vorbeste cu mine cu zilele le trece dupa cateva zile si totul e ca inainte.

| Adela06 a răspuns:

Ei bine, daca tu ai comis aceasta greseala, tu trebuie sa o repari singura.Nu ai nevoie de niste replici sau sfaturi de pe net.Dar eu zic, sa ii ceri iertare si, sa ii spui toate cele bune, cat de mult o iubesti.Astea depinde doar de tine, fa-o sa se simta ca si cum nu ar fi tratata niciodata si arata-i ca astea, toate vorbele spuse, vin din suflet.

P.S...o sa se sature sa te tot ezite tot acest timp si o sa ii para rau pentru ce a facut, nu o sa dureze prea mult chestia asta...trebuie doar sa ai rabdare.Rezultatul va veni de la sine! happy
Sper ca te-am ajutat!
Funda?:3

| Larissa148 a răspuns:

Pffffff... Situatia ta ma pune pe ganduri... la mine e complet invers. Pe ea toata lumea o preferentiaza si cu mine se comporta parintii ca si cum as fi ultimul om. Numai cand au nevoie de ceva sunt lapte si miere. App suntem din tati diferiti.
Iti recomand sa astepti pana maine si dupa sa incerci sa discuti cu ea. Te pup:*