| ralucar226 a întrebat:

stau cu un baiait de un an si 3 luni acum relatia merge bine. dar la inceput de relatia dupa vreo 3 luni ce stateam impreuna el a vazut niste mesaje de la fostul meu pr in telefon ne-am certat el zicea ca eu inca mai sunt cu alceas baiat impreuna ca imi bat joc de el si nu stiu dar eu nu mia aveam nimic cu baiatul ala eu vream sa fiu doar cu el cu nimeni altcineva dupa acesi neam inapcat el zicea ca ma crede ca nu a fost nimica si nu stiu suntem aman 2 in sp eu dupa ceva timp de sarbatori am plecat in romania in vacanta erau niste fete acolo la mine in sat ce vb cu el ce ziceau ca eu stau cu nu stiu ca il insel si tot asa nu era nimic adevarat da el nu ma credea pe mine credea lumea nneam fost certata plangeam zi de zi... el ma fost lasata si sa ma fac geloasa si sa-mi arete ca el sta cu altcineva aicea a inceput sa ste cu o fata. cand am afalt nu mai stiam ce e din viata mea. eu m-am fost enervat enorm de mult si de anul nou am stat si eu cu alt baiat dar a fost doar o sera dupacea m-am intors eu in sp am vb fata in fata sau tomnit lucru si a fost toate bune si frumoasa pana ce eu am afalat ca el inainte sa plec eu in rom a stat cu o fata pe net 2 luni de zile casa se razbune pe mine ca eu aveam mesaj de la ala in tel si credea cu ala. Dupa ce sa inamplat toate estea nu mai stiam ce e de capu meu, plangeam zi de zi, aveam in gand sa ma omor, m-am taiat toata am beut pastile nu mai stiam ce e de mine. Dupacea neam inapacat dar nu mai era la fel acum aveam un an si 3 luni impreuna de vreo sap ne-am certat din nou si sap asta e foarte nasap. mie firca sa nu ne despartitm sa il pierd din nou nu as putea sa-l vad cu altcineva de mana nu as putea sa-l vad ca saruta pe altcineva si nu sunt eu, va rog ajutati-ma zicemiti ce sa fac urgent.va rog frumos

3 răspunsuri:
| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Daca deja incercati sa va faceti gelosi unu pe altu nu-i de bine, adica frate e o cearta vb deschis si vb orice adica daca voi va certati de la niste sms-uri si din cauza faptului c nu are incredere in tine sa stii c nu merita. Practic isi bate joc deci, hai, revinoti si nu te mai distruge pentru el c nu merita nici macar o imbratisare de la tine daca nu te crede pe tine iubita lui si crede pe altii. Bafta si ai grija cf!

| Couragebv a răspuns:

Daca un lucru nu este al tau, niciodata nu a fost al tau. Nu poti sa te chinui singura asa, si el sa fie indiferent, si normal ar trebui sa fie incredere si comunicare intre voi, altfel nu o sa tina relatia, tu sa faci cum simti tu ca e mai bine, si apoi o sa vezi cum o sa fie, dar cu parere de rau iti zic "o ciorba reincalzita, nu mai e buna nici cu smantana in ea" Tu stii mai bine.

| ralucar226 explică:

De vb vorbim dar incredere e putina si el face sa savam relatia da nu stiu dc tot ne certam