Buna!
-hmm...sa incep cu finalul:nu trebuie sa pui suflet de la varsta asta..acum sunt doar niste copilarii, o joaca. si nu poti controla cand pui si cand nu..depinde de comportamentul tau de la inceput, daca e cum ai povestit tu sigur ai pus deja suflet si ca sa "scapi " cumva de asta nu poti decat sa cauti pe altcineva. buuun asta a fost ca o paranteza.
-"era drogat"?! ..cum vine asta? vrei relatie de iubire cu un tip de genul asta?
-"s-a schimbat" asta e de bine.dar trebuie sa observi din comportamentul lui nu din 2 vorbe
-"simt ca isi bate joc de mine" hmmm ce sa zic..trebuie sa o lasi si uh mai moale..asa o fi firea lui, nu il poti schimba sa fie genu romantic si iubaret cum iti doresti, accepta-l asa cum e
-dar de ce nu discuti cu el putin adica spune-i ce simti si ca te supara asta si asta.
-"sa continui relatia" acest lucru tu il decizi cum e mai bine pentru tine ..acum noi iti dam sfauri dar nu suntem in locul tau sa privim problema si din alt unghi. poate o sa vezi comentarii gen "mamaaa ce nesimtit..nu se poate" sau mai stiu eu ce. eu am incercat sa vorbesc cat la subiect, dar tu esti cea care faci alegerea pana la urma
succes! and smile
Normal se zice că fiecare mai are dreptul la o şansă! Dar respectivul, dacă şi după detoxifiere este distant şi batjocuritor, Ignoră-l, dăi papucii, nu merită atenţia ta. găseşte pe cineva care te merită! Să fi iubită maxim!
Abia de trei zile sunteti impreuna si deja experimentezi atatea trairi confuze in relatia voastra? ori te referi la atitudinea lui fata de tine de dinainte de a deveni un cuplu?
Daca a avut un trecut "tulbure" (alcool+droguri) e posibil sa fie un pic instabil emotional, sa aiba o anumita labilitate care se poate manifesta in diferite moduri... parerea mea e sa ai grija, daca nu esti sigura de sentimentele tale si nu crezi ca o sa faci fata la problemele pe care conditia lui le poate ridica intr-o relatie, mai bine pune-i capat pana nu va legati prea mult. Dar daca tu consideri ca merita si chiar tii la el, poti incerca sa il ajuti sa depaseasca perioada asta... cati ani aveti?
Pe de alta parte, ti-am citit raspunsurile pe care le-ai dat pe aici si nu cred ca ai nevoie de sfaturi. Bafta!
Eu incep cu mijlocul sentimentul ala pe care il simti atunci cand ai incredere in el ii zice vinovatie ca nu faci ceea ce trebuie dar e doar un impuls de care trebuie sa tii cont! romantic nu mai bea drogat adica sa fim seriosi tu te crezi cand iti spui am incredere in el... pentru ca daca il iubesti e o tampenie deoarece esti oarba; cum ai spus si tu si cand se droga iti placea de el deci cred ca asta am avut de spus!
Daca nu ai incredere i nel, deja nu se mai numeste relatie.Degeaba simt iceva pentru el, daca stii ca nu se schimba si ca nu poti avea incredere in el
In primul rand, iti multumesc ca ai incredre in raspunsul meu si sper sa te pot ajuta.
Daca simti ca nu poti avea incredere in el si ca te ia in bataie de joc, lasa-l in pace. Iti va fi greu la inceput ceva vreme daca ai tinut la el, dar mai bine decat sa iti fie greu acum incontinuu.
Draga mea,iti spun din experienta acestia nu se mai schimba,drogul si alcoolul duc la multe probleme mari,chiar daca spui ca acum de cand stai cu el nu se mai drogheaza e doar o pauza a lui dar organismul lui va cere din nou si va fura va face ceva numa sa faca rost de bani sa se drogheze, mie mi-a spart apartamentul, acum e in arest, viata lor e complicata nu merita sa iti sacrifici sanatatea si tineretea iti jur, cauta altul care sa te merite nu astepta minuni de la el...
Mmm sincer daca se droga trebuia de atunci sa renunti la el..acum deja te-ai obisnuit cu el si e mai greu sa renunti, dar daca simti ca isi bate joc de tine ar trebui sa iei masuri ori se da dp tine ori fara tine