Eu unul in experienta anilor trecuti, tot pe la cabane am fost cu prietenii. Vin fiert prostii de genu'.
Bagam la Remy la greu. Monopoly. POKER.
Pedepsele sunt faine. Dar nu cand iti sunt adresate tie. Eu a trebuit sa ies afara dezbracat si sa fac dansul ploii. Si apoi sa cer in casatorie cel mai bun prieten al meu Ador Craciunu' :X
Impartirea cadourilor ii faina. Dar nu cand vine randu' tau si ti se ofere banane, portocale, betisoare parfumate cu esenta de levantica si carbuni ( nu intrebati de partea cu carbunii )
Inainte sa am accidentul din cantonament, si puteam sa topai pe piciorul meu drept ca o balerina sedata si foarte interesata de meseria ei, prietenei mele mereu ii aranjam cate o surpriza gen road-trip.
Ii trimiteam mesaj din masina in fata la ea la bloc sa se imbrace repede ca mergem... cine stie unde ( orase' din judete vecine ) Ultima oara am dus-o la Brasov. Am prins zapada. A fost fain. Anul asta strainatate
Hey, ai multe variante Depinde de tine ce-ti place si cu cine
Buna!
In orasul meu (Botosani) poti face cateva chestii.Ce as face eu:
1.M-as duce in parc sa ma dau in toate porcariile din parcul de distractii ;
2.M-as duce cu prietenii/prietenul prin parc sa facem poze si sa ne plimbam;
3.M-as duce cu prietenii/prietenul la patinoarul din oras;
4.M-as plimba prin oras, in locurile mai frumoase, prin parcuri amenajate si impodobite pentru Craciun;
5.As asculta colinde ;
6.Le-as spune tutror prietenilor de pe facebook "Craciun fericit!".
Mult succes, sper sa nu te mai plictisesti Craciunul asta!
Pai craciunul se petrece in familie parerea mea(includem si iubitul tot pe acolo )eu in ultimii ani am fost la munte.dar anul trecut am petrecut cu iubi.in primul rand am papat mult si bine. apoi ne am uitat la film.am iesit la o plimbare.ne am dat cadourile de craciun.am dormit.ne am jucat.ne am uitat la tv.a fost dragut.in alti ani mergeam la tara cu fam. poti merge la targuri de craciun.sunt multe emisiuni special de craciun...succes
Pai eu de fiecare craciu ma duc cu prietenii la colind anul asta o sa fie mai special ( o sa ma rog de parinti sa imi ia un ps2
anonim_4396 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: