anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e putin mai mult de citit dar sper sa cititi.
Am comandat un buchet de trandafiri sibo cutie de ciocolata pentru o fata de care iibplace foarte mult de la munca si i le-am trimis, prin intermediul site-ul de unde le-am luat si le-am trimis cu livrare anonima. Ieri cand am intrat la lucru ea nu m-a intrebat nimic despre asta, in schimb m-a intrebat ovprietena de-a ei daca eu i-am trimis. Chiar daca ea nu a zis nimic a fost toata numai un zambet. Sunt convins ca stie de la cine sunt.
Ce sa fac mau departe? Chiar imi place de ea si nu vreau sa o pierd. Ceva sfaturi?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa ii dai de inteles ca iti place de ea si ca doresti sa va cunoasteti mai bine.
Reciteste postarea si editez-o!
Ai greseli...
O zi buna happy

| Winners10 a răspuns (pentru caramela):

Eu am cerut un sfat... Nu greseli de gramatica sau ce ai vazut tu... Se intelege foarte bine ce am vrut sa scriu

| caramela a răspuns (pentru Winners10):

De ce esti ofensat? vezi rautate in raspunsul meu? ti-am zis doar sa recitesti postarea si ai posibilitaea sa o editezi...
Risti sa iti fie raportata...
Daca tu v ezi rautate in raspunsul meu, asta e...
O zi buna!

| Winners10 a răspuns (pentru caramela):

Nu am zis ca vad rautate si nu sunt nici ofensat insa eu nu vad un raspuns la ce am cerut eu. Daca nu aveai un raspus, sfat puteai sa nu mai scrii. Si la ce sa fie raportata? Spune ce nu intelegi din intrebare si iti explic.

| caramela a răspuns (pentru Winners10):

"Sa ii dai de inteles ca iti place de ea si ca doresti sa va cunoasteti mai bine"
Chiar nu ai inteles nimic?

| Fatamuntilor a răspuns:

Clar ca stie.Si cred ca te si place!
Trimite-i din nou un buchet e flori, de data asta semnat, impreuna cu o invitatie in oras!
Daca raspunde invitatiei, sunteti pe drumul cel bun!
Succes!

| Winners10 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu mi-a zis nimic despre asta dar era toata numai un zambet... Si de fiecare gaseste si subiecte banale ca sa stam de vorba... Si era mult mai bine daca ma intreba ea direct despre flori, nu sa o puna pe fata aia

| kandaraki a răspuns:

O inviti undeva in oras, la o cafenea, ii daruiesti din nou un buchet de flori, iata ce trebuie sa faci mai departe