Probabil vizionezi filme de gen, ori lectura. mintea umana e ca o moara, adica,, macina,, ce-i dai.Hraneste,,moara,,asta cu lucruri bune. Exista carti bune, ai suficiente materii la scoala asupra carora sa te concentrezi, apuca-te sa inveti o limba straina, sa dansezi. Mintea nu se concentreaza decat asupra lucrurilor pe care i le oferi tu.
Un copil, daca are un cutit in mana si il tine chiar de tăiş, e in pericol sa se taia cu el. Daca incerci sa i-l smulgi din mana, s-ar putea sa-l ranesti. Cel mai bine e sa ii oferi altceva mai bun, mai atragator. El atunci va lasa cutitul sa cada si va apuca acel altceva pe care i l-ai oferit.
Daca vrei sa vb pe larg despre problema ta si sa te ajut, hai pe mess, am idul: eurynomus3free
Tu ai putea ajuta sau sti persoane care sa confruntat cu probleme de-astea
Da, pot ajuta daca am discuta
Problme ata este in legatura cu constientul sau subconstientul sau te-ai cam uitat la filme cam multe
Nu trebuie sa iti zic de care dar faza este sa incerci sa te autocontrolezi exista niste excercitii pentru asa ceva
Care sunt? exercitile
We all have dirty minds
Nu-ti face griji, nu e nimic anormal, doar ca mai toata lumea nu recunoaste sau tace.
Incearca ( stiu ca o sa bufnesti in ras) dar incearca YOGA sau incearca sa te relaxezi ia bicicleta si dai o tura
Sa-ti imaginezi chesti legate de sex cu lume indiferent daca e familia ta catelul orice ar fi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: