| castigator a întrebat:

Sunt baiat si am 13 ani.Nu am niciun prieten sad, toata lumea ma foloseste pentru ceea ce am.Am avut un prieten,dar cand m-am mutat,si-a gasit alt prieten. sad Acum nici nu ma mai baga in seama. Poate si din cauza ca sunt foarte timid, iar cand e vorba de teste sau ascultat...Tremur,imi bate inima tare,si sunt pampalaulaughing,cand e sa vorbesc,nimeni nu ma asculta,nici macar nu stiu sa fac glume.Iar cand un coleg ma injura,nici nu stiu sa-i dau Max-ullaughing,in fine,dar nu ma pun la mintea lor. happy
Vreau sa am cel mai bun prieten, care sa se joaca cu mine nu numai pentru ca am jocuri si altele.Cum sunt asa zisii "Prieteni" sad. Dau funda,pentru cel mai bun raspuns, sa aveti o zi buna! happy

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Timiditatea îi defectul oameniilor mari. (din păcate). Pari un băiat de treabă, sincer, zici adevărul, recunoști felul tău. Încearcă să te accepți așa cum ești tu, nu lăsa părerea altora sau comportamentul altora să te facă să te simți singur. Fii indiferent, calm, corect. Caută compania unor băieți de treabă, mergeți la fotbal, ieșiți prin parc. Încă ești mic, cu timpul, treci peste timiditate, dar trebuie să vrei asta.

Sincer îți spun și din inimă, prinde curaj, nu te lăsa la ceilalți, nu-I lăsa să te schimbe. Timpul nu-I în favoarea celor slabi. Timpul nu stă în loc, nu te așteaptă, nu te înțelege. Acum ai șansa să fi cine vrei tu să fi, nu mai târziu. Mai târziu poate să fie prea târziu. Imposibil să nu reușești să te integrezi în societate, totul depinde de tine.

Dacă ai întrebări, chiar mi-ar face placere să îți răspund.

Numai bine!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti conta cu mine, am avut un trecut asemanator cu al tau si la fiecare nesimtit i-a ajuns ceasul rau iar eu o duc bine in viata acum. Tu fi bun in continuare si vei fi rasplatit pentru asta cand vei avea cea mai mare nevoie in viata ta.

| AR1373 a răspuns:

Ar trebui sa inveti sa fi mai deschis.
Sa stii ca indiferent de cati prieteni ai nu trebuie sa ai incredere in niciunul.prietenii te pot sabota repede, mai ales daca le spui toate secretele tale.In asemenea momente e bine sa apelezi la familie.
E greu sa stai fara prieteni.Mai bine invata sa fi mai deschis.
Bafta happy

| Deaad a răspuns:

Prietenii in ziua de azi nu sunt adevarati.Ei te folosesc pentru diferit lucruri si apoi te lasa balta cum ai zis tu.Eu zic sa incerci sa iti faci cat mai multi ''prieteni'' si unul poate se dovedeste a fi adevarat.Si faza cu timiditatea o sa se duca, credema.Si eu eram la fel ca tine.
P.S:http://www.youtube.com/watch?v=h3_3U0DdBR8
\m/

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!