Broather, daca ai cunoscut o fata care iti place, si vorbiti prin mesaje sau fata in fata, nu astepta mai mult de 2 saptamani maxim sa o inviti sa iesiti, daca o fata s-a obisnuit cu prezenta ta si te considera prieten nu zic ca imposibil dar e foarte greu sa ii schimbi parerea, mai ales daca va stiti de mult timp.
Fetele sunt interesate de tine cand abia te-au cunoscut si sunt curioase sa vada ce e de capul tau, atunci iti faci mutarea, nu dupa 6 luni/ 1 an de zile cand iti stiu toate povestile, n-ai ce interes sa mai aprinzi in ele.
Daca ai cunoscut o fata si iti place mult nu ii da timpul necesar sa te vada ca pe un prieten, fa-ti intentiile cunoscute, daca e reciproc ai de castigat, daca nu e reciproc esti impacat, macar stii ca nu s-a putut dar nu ramai cu intrebari cum ar fi fost daca, fetele sunt mai subtile nu iti dau mura in gura spunandu-ti "te plac", dar daca iti raspunde la mesaje, vezi ca e interesata si acorda timp sa vorbeasca cu tine ce vrei mai mult, fa-ti curaj, daca te place va aprecia.
Hai sa ne intelegem, prietena/amica este una, iubita este alta.
Daca esti apreciat in grupul de fete, atunci esti un simplu prieten/amic, nu iubit.
Probabil ca nu ai acel "ceva" de care fetele sa se indragosteasca, dar ca amic esti OK sa rada si sa discute cu tine.
Nu-ti cunosc personalitatea si nu am idee cum te comporti cu fetele, dar este ceva ce supara la tine, daca esti ocolit. Uite un exemplu, in grupul nostru de prieteni era un tip care era intotdeauna pus pe glume si bufonerii, luand pe toata lumea la misto si amuzandu-se din cine stie ce prostioara, unde toti radeam, dar nici una din fetele din grup nu l-am fi vrut de iubit fiindca era gura sparta si nu il luam nici un in serios.
De multe roi chiar el spunea cum de nu-si gaseste pe nimeni...mai ales ca lua fetele pe rand si le declara dragoste, in speranta ca vreuna ii raspunde inapoi, dar vezi tu, nu te poti indragostii de toate fetele din grup (mai ales ca noi vorbeam intre noi), ca atare ne-am dat seama ca ori o face ca sa rada de fete, ori din disperare, nicium din dragoste sincera.
Nu le place de tine în sens amoros, până la urmă de ce te-ar răni? Zilele la fel trec și mâncarea aceeași gust are, trebuie să le respecți decizia, poate cu tine vei cunoaște pe cineva care își dorește o relație, succes!
Necunoscutul le pare mai incitant. Nu prea vezi relații în grupuri de prieteni.