| Dizzydizz a întrebat:

Buna TPU.Sunt confuza.Cu prietenul meu ma cert mai mereu, dar sunt clipe cand ii duc dorul.In mare parte este vina mea, insa nu reusesc sa ma schimb.Sunt nervoasa, nu il pot intelege, chestii de genu. Oare e mai bine sa ma despart de el? Nu vreau sa il fac sa sufere.In ciuda la toate ii vreau numai binele!

Răspuns Câştigător
| ZapPy a răspuns:

Pai analizeaza singura situatia. Iti place mediu asta? Ca te certi mereu? Acolo is niste probleme de comunicare. Ori vorbiti pe fata despre problemele care sunt intre voi ori o luati fiecare pe alta carare. Situatia de acum nu va favorizeaza pe nici unu. Trebuie sa faceti ceva. Succes!

ZapPy

9 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai daca il iubesti atunci nu ai sa te desparti de el. Oricum e problema voastra, adica nu il intelegi de ce? Cu ce nu il intelegi? De ce nu stati amandoi si vorbiti la modul cel mai serios si sincer si cautati un raspuns. Ceea ce ai spus tu aici spune-i lui, bine cu alte cuvinte dar daca e o problema de tipul asta vorbeste cu el despre ea. Daca continui asa bine nu iti faci cu siguranta! Bafta!

| shtephie a răspuns:

Mai lasa de la tine ...incearca sa-l intelegi... daca il iubesti nu-l lasa!

| valy a răspuns:

Degeaba ii duci dorul daca nu tii indeajuns la relatia voastra incat sa te schimbi si sa il intelegi.
Ori faci un efort sa te schimbi. ori ar fi cel mai bine sa renunti la el

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca tii la el, incearca sa te schimbi, sa il intelegi.ai rabdare, intai gandeste'te de mai multe ori cand ii spui ceva, pentru ca s'ar putea sa il ranesti si pe el.

| SentimenteColorate a răspuns:

Pei incearca sa vb cu el ca asa esti tu si incearca sa te controlezi secceste pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cre ca este nepotrivire de caracter daca al iubesti cu adevarat nu poti sa te certi cu el este o simpla obisnuinta intre voi doi atata tot dragostea cea curata si cea adevarata nu exista

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Poate are si el partea lui de vina! discutati si o sa gasiti amandoi o solutie!

| danutzyk001 a răspuns:

Stiu cum e... ii vrei binele. dar nu te gandestik daca t desp d el. o sa'l doara mai tare eu zic iubiti'va mult si cand estinervoasa incearca sa nu-ti descarci nervii pe el tongue

| Diana_7024 a răspuns:

Clipele in care ii duci dorul vor exista mereu mai ales daca simti ca tine la tine. trebuie sa-ti pui serios intrebarea daca il iubesti si daca esti dispusa sa mai lasi de la tine in acele certuri si sa incercati amn2 sa va intelegeti mai bine. daca in schimb ce simti pentru el este doar afectiune si te gandesti ca i-ar fi mai bine fara tine atunci nu te mai amagii singura.vei gasi pe cineva potrivit pentru tine!tongue