Nu face prostia sa ii impui sa isi lase locul de munca! Nu trebuie sa fii egoista, e normal sa fii geloasa ca mai iasă cu prietenii si ca sunt si colege cu el. Tu trebuie sa ai încredere in el. Spuneai ca sunteti impreuna de doi ani. Gandeste-te ca aveti foarte multe amintiri in toti acesti ani, ca va iubiti, nu are rost sa faci prostia sa dai cu bățu' in balta pentru ca tu esti geloasa.
Vorbeste cu el despre aceasta si fi sincera! Poti sa-i spui ca esti geloasa. Sinceritatea este cea mai buna intr-o relatie. Spune-i ca iti este foarte dor de el si ca ai vrea sa stati mai mult impreuna.
Sper ca te-am ajutat! Bafta
Cum sa ii ceri sa renunte la locul de munca? il intretii tu dupa aia?
Mai ales ca zici ca are 20 ani (deci nu are studii superioare) si un loc de munc stabil. Ar fi greseala vietii lui sa renunte la el
Nu trebuie sa renunte la locul lui de munca, e normal sa fii geloasa daca sunteti impreuna de 2 anidar nici chiar asa. Incearca sa vorbesti cu el sigur te va intelege.Nu are cum sa stea toata ziua cu tine adica punete si tu putin in locul lui sa renunti la locul de munca... Sper sa reusesti sa faci ceva, bafta.
Parerea mea este ca esti posesiva. Ceea ce nu ar trebui.Imi inchipui ce fel esti daca va casatoriti.Saracu` baiat! Un loc de munca stabil este foarte rar in Romania.
Tu confunzi dragostea cu proprietatea. Cum adica sa stea doar cu tine, e iubitul tau sau e doar un accesoriu?
Meriti sa ti se administreze in doze mici cate-o mama de bataie pana spui "nu m ai fac!" Asa sunteti toti adolescentii seci! Gelozia e o boala si se trateaza! Du-te si vorbeste cu un psiholog. Daca as fi in locul prietenului tau si mi-ai cere sa imi las locul de munca te-as bate de te-ai c.a pe tine si pe urma te-as parasi ca pe ultima...