| Mihaela_3942 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 saptamani si.de la un timp nu prea mai vorbim...azi spre exemplu am fost la scoala cu parintii si era si el si doar m-a salutat si atat... el a incercat de foarte mult timp sa fie cu mine, dar eu tocmai acum i-am dat un raspuns care sa-l multumeasca. mie nu imi place asa mult de el, adica sunt cu el doar pentru ca m-a rugat o prietena. vreau sa stiu ce sa intampla.ma puteti ajuta, va roooog! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Toteu1 a răspuns:

Buna Mihaela, prima data te'as ruga frumos ceva. Eu nu stiu cati ani ai, eu am 19 ani, decat sa stai cu un baiat doar ca te-a rugat o prietena de'a ta mai bine nu mai stai deloc, baiatul acela cu timpul o sa inceapa sa te iubeasca iar tu daca stai doar aiurea cu el gandeste-te ce ar simtii el daca l'ai parasii cand e lumea mai draga? Eu iti dau un sfat sincer si sa stii ca am trecut si eu prin prostiile astea, daca tot vrei sa stai cu un baiat, stai de buna voie si daca stai cu el eu as zice sa o lasi cu prietenele mai rar pentru ca ele nu o sa fie o viata cu tine si o sa inceapa sa te de'a in gat si altele. Acum fa cum crezi tu ca e mai bine. Succes

4 răspunsuri:
| Kesha1428 a răspuns:

Pai eu cred ca lui i-a cam fost jena de parintii tai,dar ma gandesc fara suparare ce voiai sa faca mai mult? Sa te satute n-ar fi fost un lucru intocmai bun,mai ales de fata cu parintii tai,oricum eu cred ca daca tie nu-ti place de el,ar trebui sa-i explici incetul cu ncetul ca relatia nu va dura,si povestesti,ii spui ca vrei sa ramaneti prieteni buni si atat! Nu e bine sa-l ranesti!happy Sper ac te-am ajutat, si daca merit imi dai funda? Nu vreau sa te supar! Pa, bafta!happy

| ℓυℓυ a răspuns:

Pai nu este ok din partea ta sa stai cu el doar pentru ca asa te'a rugat prietena ta.adica nu mi se pare prea dragut din partea ei.fiecare trebuie sa fie cu persoana pe care si'o doreste alaturi de ea nu cu cineva care ii este recomndat ca sa zic asa.eu zic ca din moment ce nu iti place de el nu o sa functioneze relatia deci nu mai are rost sa va consumati timpul nici unul dintre voi

| ilenutzza a răspuns:

Poi tu stai cu el doar ca tea rugat prietena ta. daca nu il iubesti si nu iti place de el poate ca ar trebui sa treci mai departe.

| BomboaneColorate_4437 a răspuns:

Pai nu trebuie sa stai ca el doar pentru ca tea rugat prietena ta trebuie sa stai doar daca simti ceva pentru el nu din obligatie! Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa i spui tot ce simti si el isi av da seama singur happy sper ca te-am ajutat happy cautal si vorbiti.