Buna.
E cam complicat, pentru ca nu te cunosc, nu stiu cum sunt parintii tai...
Poti incerca sa ii impaci dar sa stii ca in unele cazuri e mai bun divortul, pentru ca nu cred ca ai vrea sa ii vezi certandu-se in fiecare zi mai ales ca ai suferi si mai mult.Chiar daca se despart asta nu inseamna ca nu o sa-l mai vezi pe unul din parinti.
La inceput iti va fi mai greu un pic, dar dupa aceea te vei obisnui, la fel si fratele tau.
Uite, si eu am parintii divortati si este intr-un fel mai bine asa, pentru ca nu ii vad cum se cearta.Nu e capat de lume, daca ei nu mai pot sta impreuna trebuie sa le respecti decizia.Cand vei fi mai mare vei intelege.
Numai bine!
Faptul că ei divorţează pentru că nu se mai înţeleg nu înseamnă că ei încetează să mai fie părinţii voştri.
Nu pot să-ţi dau niciun sfat dintr-un simplu motiv: E decizia lor şi doar a lor dacă divorţează iar voi nu trebuie nici să vă împotriviţi nici să susţineţi. E pur şi simplu treaba lor.
Ei oricum vor continua să fie părinţii voştri doar că nu vor mai locui împreună.
Dacă motivul despărţirii nu sunteţi voi (ceea ce e foarte probabil) atunci o să aveţi parte în continuare de ambii părinţi doar că de unul dintre ei mai puţin.
Salut.
Eu inteleg situatiile de divort, cateodata e absolut necesar. Dar in cazul tau, nu inteleg de ce mama voastra va paraseste. Poate ne dai amanunte.Nu e normal ca o mama sa fie indiferenta fata de pruncii ei.
Groaznic!
Imi pare rau ca intr-un divort copii sunt cei care sufera cel mai mult.Se produce o schimbare foarte mare pentru ei.Fie ca divortul aduce sau nu beneficii, bucurii sau tristeti...copii sunt cei ce trec cel mai greu.
Problemele parintilor nu avem cum le rezolva.Doar de dragul vostru se pot impaca si atat.Cred oricum ca intre ei nu mai exista de multicel iubire, respect, incredere, tandrete.
habar n-am nu stiu. zile sa se gandeasca la viitorul vostru. a lor. e dificil. e najpa situatia. bine ca nu trec prin asa ceva ... sorry
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, si eu am fost de multe ori in situatia asta si spre ghinionul meu an final sa ajuns la divort, totusi incearca sa vorbesti cu mama ta si spune-i sa se puna ea in locul tau ce ar face¿? mult succes
Buna! Chiar nu stiu ce sa zic, in privinta a cea ce am citit am ramas fara cuvinte.incearca sa ii impaci si sa se gandeasca la viitorul tau si al fratelui tau. poate divortul va schimba ceva. nu sunt sigura dar cred ca ar fiio problema la mijloc. vorbeste cu ai tai si explica-le sa se puna in locul tau nu al lor si sa vada ce simti. spune-le tot ce ai pe inima. uneori eu asa ma descarc. Sper ca te-am ajutat! mult noroc si succes cu parinti tai.
Buna! numele meu este andreea si chiar stiu ca suferi din cauza a cea ce ai spun. odata era sa trec si eu prin asta vb cu ai tai si spune-le prin ce treci. dar chiar poate ca da. divortul este folositor uneori.nu o sa-ii mai vezi pe unul dintree parinti dar nu o sa mai ai parte de certuri. sper ca te-am ajutat. da-mi id-ul tau sa vb mai mult si sa te mai ajut cu cate un sfat! BAFTA~
Daca s-au certat dintr-un motiv intemeiat nu prostesc poate chiar e mai bine asa
trebuie sa te pui in locul mamei tale/tatalui tau
gandeste-te ce ai face tu daca ai fi in situatia asta
si nu trebuie sa nu mananci deoarece o sa te imbolnavesti foarte tare si o sa le mai dai inca o bataie de cap(nu intelege gresit)
de asemenea nu trebuie sa te gandesti negativ deoarece daca ramai cu mama ta mereu o sa il poti vedea pe tatal tau ( de ex)
ai gandeste-te ca nu sunt nici primii nici ultimii care se despart
bafta! take care>
In situatia asta e normal sa te comporti asa... daca ei nu se mai inteleg si considera ca nu mai pot fi impreuna nici macar de dragul vostru e un pic mai dificil. e greu si va trebui ca tu si fratele tau sa fiti puternici pentru a merge mai departe, incearca sa te gandesti ca nu prea ai cum sa te impotrivesti deciziilor pe care le iau parintii tai. daca ei decid asta stiu de ce. imi pare rau si multa bafta
Voi nu puteti face nimic! Dar timpul o sa decida...sunt adulti au trecut prin viata si stiu sa se gandeasca inainte de a face un asemenea pas! Este clar ca mai intai se vor gandi la copii si in cele din urma la ei... Ai sa vezi ca timpul le decide pe toate