| LoLSykes a întrebat:

Buna tpu.Sunt fata si am 13 ani. Trec direct la subiect... Acum 2 luni am fost la gratar cu parinti si bunici. Tata si bunicu s`au imbatat (tata un pic mai mult._.) cand ne-am intors a condus mama (tin sa mentionez ca era masina lu` tata) cand mama a pus frana a lovit din greseala un stick sau nu stiu ce era ala.Ei bine atunci a inceput cea mai groaznica zi din viata mea. Tata a inceput sa tipe. Am ajuns acasa am mers in camera mea(am si un frate) tata a ramas jos ca sa "puna" stick`u la loc. Eu am ramas in camera. El a venit in casa si a inceput sa tipe... la un moment dat a lovit`o pe mama etc(va cam dati seama ce s`a intamplat) Noaptea mama a intrat la noi in camera( a mea si a fratelui meu) in fine avea cateva coaste rupte avea vanatai etc De atunci eu nu am o relatie prea buna cu acel individ.si mama ii tot ia apararea eu nu stiu ar trebui sa il numesc tata sau indivud adica nu stiu ce sa mai fac Va rog putin ajutor?

14 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Daca nu ti place sa mergi la biserica.te sfatuiesc sa incerci sa mergi..Chiar si mama.ta. Spune i mamei tale sa incerce si asta..nu are nimic de pierdut.dar sa incerce macar..Rugaciuni Acatise. sa incerce sa vorbeasca cu un preot! ok?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente

| reihiuke a răspuns:

Fratele tau cati ani are? Nu poate sa faca nimic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la el si spui; am auzit ca ai batut-o pe ma.deci esti bun la bataie cu femeile.hai sa o dam amandoi, parte-n parte.sa vad cu copii tai te descurci? jigodie? ori se va bate cu tine, ori isi va cere scuze, si iti va explica ce si cum.

| danielaxyz a răspuns:

Mama ta ar trebui sa faca ceva in sensul asta, mai ales sa se gandeasca la voi(copiii ei), daca nu se teme pentru ea, vorbeste cu mama ta si spune-i ce ai pe suflet

| hunterpainting a răspuns:

Te duci la politie si il reclami.

| timilian90 a răspuns:

Doamne pentru un amarat de stik care moentionez e cel mult 30 lei sa iti bati nevasta, Doamneeee. Bautura e cel mai mare drog. singura mea sugestie e ca tatal tau sa fie pus sa aleaga intre Bautura si Familie! si cred ca esti destul de mare sa pui subiectul asta in discutie cand sunt toti membrii familiei acasa. Daca il supara discutia si incepe iar sa loveasca Sugerez solutia b0gdan87 sau sa il exculdeti din familie. nu merita sa suferiti toti pentru ca nu se controleaza la bautura. Cunosc familii de genul care au procedat asa

| Hasz a răspuns:

Naspa situatia.Incearca sa stai o perioada departe de tatal tau daca se imbata prea tare.Ai mare grija.Sa sti ca nu e prima oara cand aud o bataie intre parinti.Cel mai bine pentru tine e sa stai cuminte si departe de el cum ti-am zis.Ai grija.

| Huntress a răspuns:

Buna! Poti vorbi cu tatal tau despre situatie, dar NU cand e beat! Daca nu se rezolva, o poti intreba pe mama ta daca il mai iubeste pe acel "individ", cum ii zici tu. Daca nu il mai iubeste poti propune divortul. Cred ca ar fi 0K sa mergeti la un psiholog toti 4. Stiu ca e greu, si eu am parintii divortati, si sunt mai mica decat tine, am 12 ani si prima data nu mi-a fost usor sa accept ca parintii mei se vor desparti, dar m-am obisnuit cu situatia si ii iubesc la fel de mult cum ii iubeam si inainte.
Poti trece peste asta! Si niciodata sa nu te simti vinovata! Nu este vina ta! Bafta! :*

| IonutM4A1 a răspuns:

Ai grija ca el poate sa vanda mancare pentru bautura lui.....Asa am avut si eu un tata numai ca mama a luat o cutie de spray si i-a dat-o de cap! Asa ca fii cu ochii pe el tot timpul si daca vine la tine in camera si te intreaba incearca sa schimbi subiectul! Ai grija mare si incearca asa! Sper ca te-am ajutat...

| Skumpic_Bobokel_1998 a răspuns:

Nasol, stiu exact prin ce treci. mi s-a intamplat dar nu cu mama.
Eu zic ca trebuie sa-i iubesti pe amandoi indiferent de situatie sunt parintii tai, cu timpul o sa vezi ca o sa fie mai bine. Tatal tau era in stare de ebrietate atunci cand a lovit-o pe mama ta deci nu mai judeca logic, a gresit si el eu zic sa-l ierti!

| LoLSykes explică:

Mama a trecut peste asta si ea zice ca inca il iubeste... (fratele meu are 12 ani el a uitat incidentul)...

| AnonimLove14 a răspuns:

Deci un barbat care loveste o femeie nu se poate numi decat bruta! eu cred ca e logic sa nu te intelegi bine cu el, dar mai bine nu te baga intre ei cand e beat s-ar putea sa tio iei si tu...dar sa stii ca legea pedepseste brabatii care bat femeile deci singurul lucru pe care il poate face mama ta e sa faca o plangere la politie iar tu sa o susti (sa nu o superi...etc) sper ca te-am ajutat happy

| BeaTryX4 a răspuns:

Trebuie sa mergeti la politie sa-i explicati ce s-a intamplat