Pai in primul rand trebuie sa fie un motiv pentru care nu a-ti mers. Totusi... poate parintilor tai nu prea erau de acord sa cheltuie prea multi bani, cand puteati ramane in Italia.
Nu te stresa...intelege-i si pe ei. Sunt sigura ca ve-ti veni in Romania in viitorul apropiat dar asta nu de tine depinde.
Intre timp, ar fi bine sa te bucuri de sarbatori si ca sunteti impreuna de craciun. Daca esti trista ai putea sa vorbesti la telefon cu una din rudele tale din Romania, sa vorbesti cu prietenii, ai putea sa te uiti la niste comedii si cu timpul vei uita ca nu ai mai fost in Romania.
Craciun fericit si nu fi trista! Nu ai dc.
Intalneste-te cu prietenele tale, invita-le la tine acasa si incepeti sa povestiti. E cel mai bun mod sa scapi de depresie.
Salut. eu te-as sfatuii sa i suni sa vorbesti cu ei, si astfel ai sa iti mai ridici moralu ca iai auzit la telefon macar. Si incerca sa te gandesti la cele mai frumoase momente din viata ta si asta iti va ridica moralul :*
Te cred. Si eu sunt acum in alta tara. Este primul eu Craciun aici si imi este si mi-e greu. Eu una mi-am decorat casa ucm o faceam acasa. Am incercat sa o fac cat mai ACASA. Vorbesc foarte des cu cei de acasa, si incerc sa nu ma comport alt fel fata de cum ma comportam in Romania. Parintii ma sustin foarte mult si incearca sa ma faca sa uit de Romania, adica sa ma bucur de clipe si sa nu ma mai gandes la Romania. +fa ce iti place tie mai mult. deseneaza, danseaza canta etc. Sper ca ti-am fost de ajutor Craciun Fericit!