Sustine-ti familia. 6 luni nu e o eternitate Tu le-ai spus parintilor sa se intoarca in It. iar acum tot tie nu iti convine?
Ocupa-ti timpul cu ceva, socializeaza, scrie, citeste, croseteaza..etc
in vara te intorci aici si ai tot timpul din lume sa iti faci de cap si sa nu te mai simti goala.
Viata e facuta din alegeri! Ai ales o viata stabila din punct de vedere financiar.Du-te la diverse cercuri, in Italia in marile orase sunt comunitati de romani.Cauta aceste comunitati si acolo vei gasi oameni care cauta anturaj romanesc deoarece le e dor de tara.Succes
Nu le poti avea pe toate.Asteapta pana la vara.Sase luni nu inseamna o eternitate.Nu te gandi la calea cea mai usoara -a lasilor.Cauta sa cunosti locuri, persoane dar cel mai important invata, si astfel timpul va trece mai repede.Nu cere imposibilul si nici nu-ti supara parintii.
Daca acum tanara cedezi foarte usor, dorintelor tale, ce vei face in viitor, viata o sa-ti ofere foarte multe neajunsuri si neimliniri?
Asa sa te gandesti ca, daca te vei intoarce singura, fara parinti, va fi mai rau--- vei plange de dorul lor! Nimic nu va putea compensa lipsa lor---nici prietenul/prietenii, nici colegii de scoala, nici rudele!
Pe de alta parte, nu uita ca, initial, tu ai fost cea care ti-ai indemnat parintii sa se intoarca in Italia ---asuma-ti decizia luata! Nu poti fi atat de egoista incat, de dragul tau, sa-i determini sa se intoarca.
Asadar, calmeaza-te! Gandeste-te ca orice fel de schimbare( de mediu, de situatie, etc.) presupune, intotdeauna, un efort DE ADAPTARE.Adu-ti aminte ce ai invatat la biologie: organismele vii evolueaza si se adapteaza mediului inconjurator ---cele care nu se adapteaza, dispar!
Alege!--- ori evoluezi facand acel efort de adaptare, ori ajungi un "rebut" uman.
Succes si numai bine!
Nu le poti avea pe toate.Sustine-ti familia. Asteapta pana la vara.Nu e mare chestie!
Sunt in Italia si vreau sa iti spun ca ar trebui sa fii mai optimisma.Aici am realizat cel mai bun lucru facut de mine, in viata mea.Mi-am intemeiat o familie si am un baietel de 5 ani. Faza cea mai frumoasa este ca femeia pe care o iubesc si cu care am baietelul, este romanca si am cunoscut-o aici.