| Robertamirela23 a întrebat:

sunt impreuna cu prietenul meu de 10 luni. Eu am 18 ani, iar acum cateva luni (2) mi-a cerut si m-a intrebat de mai multe ori daca nu vreau ca sa ne logodim, i-am raspuns ca inca nu stiu. dupa aia m-a intrebat inca 2 zile si vorbea foarte serios. Dar acum nu-mi mai spune, nici nu ma intreaba absolut nimic eu simt ca inca nu si-ar dori si el are 18 ani, dar totusi ce credeti voi? oare nu ma mai iubeste asa de mult sau spuneti-mi parerea voastra, oricum eu nu m-as marita deoarece vreau sa dau facultate.

Răspuns Câştigător
| ElenaDanielaE a răspuns:

Sincera sa fiu... eu te-as sfatui sa nu faci acest pas. Asa cum zici si tu, in viata ta vor urma o groaza de evenimente, de exemplu facultatea. Eu nu cred ca sunteti pregatiti pentru a va logodi... Traiti-va viata, toate lucrurile la locul lor! Si. da, cred ca te mai iubeste, altfel nu ar fi petrecut atata timp alaturi de tine.
Poate ca are ganduri seriose, pe care le vede acum cele mai bune solutii, dar ganditi-va de doua ori inainte.
Daca chiar va doriti vorbiti cu familiile voastre sa aflati si parerea lor. happy
Funda? happy

| Robertamirela23 explică (pentru ElenaDanielaE):

Mersi mult pentru raspuns

| ElenaDanielaE a răspuns (pentru Robertamirela23):

Multumesc pentru funda! :*

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Parerea mea, esti prea mica sa te logodesti. E o dovada frumoasa din partea lui, ca te iubeste, dar totusi e cam devreme. Banuiesc ca abia ati terminat scoala si deja va ganditi la casatorie? Eu zic sa mai asteptati. El nu a mai intrebat pentru ca e clar ca s-a simtit aiurea ca l-ai refuzat.

| Robertamirela23 explică (pentru Adry05):

Nu pot sa spun ca l-am refuzat, i-am explicat ca vreau sa termin scoala apropo inca n-am terminat-o, i-am spus ca ma voi gandi ceea ce acum ma preocupa faptul ca nu ma mai intreaba acest lucru.

| yekto a răspuns:

Posisibil sa simta ca pierde teren (ca te pierde) si a vrut o asigurare ca nu e asa. vb cu el, spune-i ce simti, care sunt planurile tale si asigura-l ca nu te va pierde (daca asta crezi).
succese

| Robertamirela23 explică (pentru yekto):

Multumesc foarte mult

| neutrino a răspuns:

Baiatul tau crede ca poate ii este mai usor sa te pacaleasca daca-ti face propunerea aceasta. Nu avea teama, nici el nu doreste sa se casatoreasca, dar sa te "iubeasca", sigur doreste!

| Robertamirela23 explică (pentru neutrino):

Poate este asa cum zici dar pana acum nu mi-a spus lucru ista.

| Clawd3lw a răspuns:

Te poti maritasi sa iti continui studiile. El s-a gandit sa te mai lase si atunci cand te va intreba sa spui da.

| Aimeeee a răspuns:

Este cam devreme, mult prea devreme, parintii vostrii ce parere au?
Gandeste-te ca toata viata ta maritata o sa fii, cu copii pe langa tine sa ii cresti. De ce sa iti ingreunezi viata de acum? Toate la timpul lor!

| Robertamirela23 explică (pentru Aimeeee):

I-am zis doar mamei si mi-a zis sa-mi termin liceul, dupa care sa fac ce vreau dar de preferabil mi-a zis sa termin si facultatea dupa care maritisul

| UndergroundFolklore a răspuns:

Pai vezi? Daca te intreaba, nu e bine ca nu esti pregatita. Daca nu te intreaba, iar nu e bine, cica nu te mai iubeste.Tu stii ce vrei?
Oricum, nu face pasul asta.Esti mult prea mica.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Normal ca nu mai zice nimic ca a aflat ca nu te poate controla cum vrea.Dar nu cred ca la varsta lui are cum sa aiba planuri serioase ci doar sa te testeze, sa zic asa.

| Robertamirela23 explică (pentru UnunderstoodArtistHere):

S-ar putea poate a fost vreo vrajeala ca sa-mi dovedeasca ca ma iubeste