In primul rand, felicitari!
In al doilea: ai fost nedreptatita, dar priveste partea buna a lucrurilor. Mai ai 3 ani, (sau daca se aliniaza astrele, chiar mai multi) sa il invingi pe nemernic.
La teze, olimpiade, alte materii, tot ce vrei. De tine depinde.
Te-ai calificat la olimpiada la matematica in clasa a 5-a si nu-ti ajunge? Nu e bine sa fii ciudoasa si nici prea perfectionista.
Nu te mai consuma atât, se mai intampla si nu numai ție, tuturor ni se mai intampla sa fim nedreptățiți, dar important este ca tu știi care e adevărul și asta trebuie sa te mulțumească, nu contează ca băiatul ala îți face în ciuda important e sa știi tu ca ai făcut bine, ca dacă luai punctaj maxim tot pentru tine era nu ca să i arăți băiatului ca ești mai buna. Sa știi ca nu contează ce cred ceilalți, împortant este sa fim noi mulțumiți și sa luptam sa fim cât mai buni pentru ca o facem pentru noi nu pentru ceilalți. Bravo ție ca ești asa bună la matematica, o materie destul de grea!
Sfatul meu e ca trebuie sa lasi in urma ce a fost, sa te concentrezi pentru următoarea etapa si sa fi vesela! :-) daca vrei sa uiti ce te-a deranjat poti sa asculti ceva muzica sa te dezlantui dansand putin sau pur si simplu mâncând ceva delicios (mie imi face placere) mult succes!