Bună
Dacă o să te placă o să ia id'ul tău, eventual nr, crede-mă băieţii din ziua de astăzi nu sunt aşa timizi.
Successss
Ai văzut reclama Orange - Love Notes? Fă ca fata aia:
http://www.youtube.com/watch?v=YfqP0Q8Eqto
Fat mult curaj du-te la el si spune-i ca e dragut si il placi sau daca ai mai mult curaj du-te la el fara sa stie nimc si pupal pe obraz apoi pleca fara sa te uiti in urma ta! o sa fie greu dar merita, te asigur. sau daca nu asta din prima atunci furai priviri invidioase uita-te urat la el si apoi intoarce-te sau pleca! o sa te placa si o sa actioneze:d sper ca te-am ajutat
Eu sunt de acord cu tine! Ca in filme.
Pai nu prea il vad pe hol.si atunci cand ne intalnim in drum spre scoala mai sunt colegi de-ai mei prin imprejurimi, si nu as vrea sa ma auda spunand asta unui tip pe care abia il cunosc. M-as simti prost. Iar el m-ar considera o obsedata. Orcum ce-ar putea raspune la aceasta afirmatie? `Bravo`? Si eu as vrea mai intai sa-l cunosc, si sa ma cunoasca si el pe mine.
Daca ai un prieten de incredere la tine in clasa care sa il cunoasca pe el... iti poate fi mai usor a intri in discutie cu el... dar din ce oras esti?
Bucuresti. Nu prea am incredere in prietenii care stau cu cei de la a 8-a. Sti doar cum sunt fetele din ziua de azi: barfitoare, obsedate de atentie, invidioase
Da stiu...
Da oricum e mai bine sa afli ce parere are despre tine mai intai ca dupa aia daca ii spui ca il iubesti si el nu te place s-ar putea sa iasa urat sau sa isi bata joc de tine ...crede-ma e mai bine sa te asiguri
"imi plac blugii" "apropo [cum te cheama]" [esti de la nr. 3 piatra neamt?]