| Cristi572 a întrebat:

Bună TPU.Sunt în Italia de o lună cu mama me,ea locuiește aici, iar eu stau cu altcineva în România, problema e că eu vreau înapoi in țară, dar persoana cu care trăieste mama mea aici s-ar putea supăra dacă vreau să mă întorc înapoi, din cauză că anul trecut trebuia să stau de tot aici dar nu m-am acomodat. El vrea din nou să stau aici, dar eu nici măcar nu știu limba, n-am prieteni aici și nu m-aș putea descurca la școală. Mama nu vrea să-i spună că vreau să mă întorc din cauză că s-ar putea să iasă o ceartă.Ce aș putea să fac în situația asta?(răspunsuri de genul,, rămâi acolo că e mai bine" nu ajută". Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate, limba se invata vorbind-o si te poti acomoda acolo, doar stand acolo.
Din pacate, daca mama are custodia ta, nu ai incotro si trebuie sa ramai acolo, indiferent de ce vrei tu, chiar daca nu-ti place de barbatul cu care este mama ta.
Din pacate, chiar nu poti face nimic in situatia ta, totul este legal si corect, doar un pic de bunavointa din partea ta si totul se va schimba in bine.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Numai oamenii prosti se cearta. tu faci ce vrei, ei se cearta sau nu si apoi uita si gata. De ce sa faci tu pentru ani de zile ceva ce nu vrei ca se cearta unii? Te tii hotarat ca vrei acasa si gata, nu te poate tine cu forta.

| Cristi572 explică:

Darrio2007
Încă nu.