Ma indoiesc ca o discutie ar duce undeva, dar poti incerca. E clar ca se rusineaza cu tine, ca nu te considera suficient de buna pentru el. Iar asta este o mare magarie si nu merita sa stai cu un asemenea barbat.
Draga mea cand ti-a spus Vai chiar asa de jos a ajuns - trebuie deja sa-ti pui un mare semn de intrebare Nu doreste sa se afiseze cu tine deoarece ii este rusine de aceasta relatie - iarta-ma adevarul doare dar mai bine ti-l spun Eu sincer mai dura un minut cel mult sa plec si sa nu mai vb cu el niciodata Cu ce este el mai presus ca tine Pt ce te tine ascunsa Sunt mari semne de intrebare si ce ti-a spus este o mare jignire iarta-ma dar asta a facut Singura care vei avea de suferit vei fii doar tu Asa ca ai o discutie cu el si ori este alba ori este neagra Spune-i ca tie nu-ti place culoare gri Sa-ti ajute Dumnezeu
Cand ai spus faza cu ce a zis el, adica ''ce ma? asa de jos te-ai coborat la Ana'', am inteles totul.
Tipului ii este rusine ca este cu tine.Ii este rusine de ceilalti prieteni.
Adica, el probabil a mai avut ceva iubite inainte, niste fete mai superioare, iar acum ii este rusine sa admita ca este cu tine.
Daca te-ar iubi cu adevarat, nu i-ar fi rusine sa zica la lume ca e cu tine.Eu daca as avea o persoana la care sa tin, nu mi-ar pasa cum arata sau ce este sau cum este cat timp persoana respectiva ma respecta.
Eu zic sa il lasi balta, nu merita sa iti pierzi timpul cu el.
Daca vrei, putem sa mai discutam pe tema asta, trimite-mi doar un mesaj pe privat
Da' cine se crede prietenu asta a tau? spune'i ca nu te cobori TU la nivelul lui si sa isi vada lungul nasului
Anamariaa, nu stiu cat de mult te-o fi placand el daca ii e rusine sa spuna altora ca e cu tine. Acuma serios, din ce ai scris, eu doar asta pot sa deduc: ca omului ii e rusine ca umbla cu tine. A se vedea,,"Ce ma? Asa de jos te-ai coborat la Ana''. Eu pe un om ca baiatul asta l-as lasa balta. Mi se pare nesimtire si o jignire la adresa ta sa-ti spuna ca ii e rusine sa afle lume ca e cu tine. Dar daca tu si in conditiile astea il placi, nu mai am ce zice... tine-o tot asa.
Poi mah daca zice ca te place nu ar trebui sa il mai intereseze parerea celorlanti,asa ca explica'i motivele tale si daca chiar nu intelege las'o balta,incerca sa il uiti,daca nu intelege inseamna ca nu te place cu adevarat,se joca cu tine sau poate te simpatizeaza doar,eu inteleg ca il placi si stiu cum e,dar gandes'te ca tu esti mai importanta pentru tine decat el, adica doar nu mai mult la el dect la tine si la sentimentele tale, nu poate sa te tina ascunsa asa pentru tot restul relatiei.Gandeste'te
Da. Neaparat! Nu trebuie sa ii permiti asta. Cum adica sa ase coboare la tine. Poate tu te cobori la el. Este un fraier. Ai si tu madria ta de fata, oricat de mult ti-ar placea baiatul. Mai bine te desparti de el daca nu intelege ca e important pentru tine sa stie lumea. Nu te place daca ii este rusine cu tine. Discuta cu el Bafta.
F?
Pai draga Ana el te place insa tu pentru ceilalti baieti esti considerata o fata nu chiar asa cool din moment ce el ii e frica sa iasa cu tine in in fata lumii, deoarece va primi intrebarea:" Chiar asa te-ai coborat?" Insa anita e bine ca tu pentru el tu esti ceva special! acum ii e rusine insa cu timpul relatia va capata mai multa putere si va putea trece peste acest obstacol! sa ai putina rabdare cu el si sa ai odiscutie sincera si sa iei lucrurile incet! succes
WTF?
Care este sensul sa mai fiti impreuna?
Spune-mi tu, dragoste secreta? Asta se poate intampla numai la munca in cazul sefului si a secretarei
Eu cred ca nu va dura mult relatia asta. Adica lui ii e rusine cu tine si tot il poti crede ca te iubeste? Eu as renunta la el. Daca el crede ca esti mai jos decat el atunci inseamna ca se crede superior tie si crede ca nu esti destul de buna pentru el.
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa va ascundeti. Ar trebui sa vorbiti mai mult despre aceasta tema, iar daca situatia nu se schimba ma tem ca nu va iesi bine .
Hmm...probabil este genul acela de persoana căreia îi pasă prea mult de ce zic alţii Nu te supăra că zic asta, dar eu cred că el nu te iubeşte cu adevărat, nu văd să meargă prea bine relaţia în ritmul ăsta.Eu zic că ar fi mai bine să te desparţi de el,sincer,nu merită să mai stai cu un asemenea tip Tu zici că te place dar din ce ai zis tu, lui îi este ruşine cu tine Cum mai poţi crede că te iubeşte cu adevărat? Dacă te-ar iubi nu i-ar mai fii ruşine cu tine şi te-ar accepta aşa cum eşti, nu s-ar ascunde doar ca să-i mulţumească pe alţii.Desparte-te de el şi caută-ţi un băiat care să te iubească cu adevărat,care să te accepte aşa cum eşti că eu sunt sigură că tu eşti o persoană minunată şi meriţi mai mult, meriţi să fii iubită
Să-ţi spun drept şi eu eram ca tipul ăsta.Îmi plăcea (şi încă îmi place) de un coleg dar îmi era frică să încerc să mă combin cu el că-mi era c-or să râdă colegii noştri de noi dar mi s-a zis că n-ar trebui să-mi pese de alţii şi că dacă eu îl plac să încerc să fiu cu el doar că tot nu pot să fac nimic, dar asta pentru că-s timidă În fine baftă, şi sper că-ţi vei găsi un băiat care să te placă aşa cum eşti
Si relatia mea cu prietenul mau e oarecum secreta.pentru ca uneori unele relatii trebuie sa fie secrete deoare ce pot iesi fel si fel de discutii si poate el se teme de asta...La fel sunt si eu nu vreau sa se stie de relatia mea cu prietenul meu
Poftim? mai si intrebi ce sa faci.fi si tu mai puternica si ii spui ca nu te mai poti cobora la nivelul lui si spune-i pa, nu te merita indiferent cum arati si cum vorbesti.succes si sa stii ca sunt altii care vor urma:0
Pai daca nu vrea asta e, dar incearca tu sa o faci publica adica date de gol cand vezi pe vreun coleg deal tau sau de-al lui incepe si pupal sau alintal nu stiu chestii din astea. Asa se pare ca nu va fi vina ta daca nu va merge pastrati secretul pana va fi pregatit sa faca publica relatia voastra sau convingel poate asa merge. Nu stiu sper ca te-am ajutat Ana imi dai si Funda?
Bineinteles ca trebuie sa ai o discutie cu el.Intr-adevar baietii is mai complicati si nu le place sa fie sacaiti asa ca te sfatuiesc sa ii spui ce simti scurt si la subiect.
Esti prietena lui si meriti sa te pretuiasca nu sa te ascunda de ceilalti.Succes
Pararea mea ca da! Nu ar trebui sa asculte ce zic altii,el te place,va simtiti bine impreuna si asta e tot ce conteaza!
Spune-i sa nu mai deschida urechile la ce zic "ceilalti" pentru ca ii zic din invidie, din ura, asa e omul facut!