Impune-ti acest lucru. Nu exista alta cale. Multumeste-te cu pasiii mici dar siguri ai unei schimbari in bine.
Impune-ti acest lucru...
Pe langa iubire e nevoie si de respect, dar esti de apreciat ca vrei sa remediezi problema.Pe situl jw.org la sectiunea cupluri sunt unele articole utile in aceasta privinta.
Ai dat de un baiat bun, dar vezi sa nu-l pierzi. Vad ca problemele tale sunt legate de nervozitate. Cand te enervezi, ca sa nu te trezesti spunand ceva aiurea te gandesti: la ce a spus el si ce ai de gand sa-i spui, daca ceea ce-i spui il raneste, daca el ti-ar spune tie acele lucruri cum te-ai simti si asa mai departe pana iti trec nervii. Adica analizezi situatia pana te calmezi. Sper sa reusesti. Iti tin pumnii.
Pana te pune jos si-ti trage o maciuca, ca lumea. dupa aia vei vedea ce docila o sa fii.o sa-ti dai seama ca nu a strange prin gradina si a merge la bar este rolul barbatului.altul este rostul lui important in casa.iar scula este stalpul casei. daca il darami, iti cade casa in cap.
Mergeti la un psiholog.
Si fara nici o ofensa.
Multi oameni merg la psiholog pentru a fi ajutati sa se schimbe si sa treaca peste anumite probleme.
Gandeste-te ca oo sa il pierzi daca ii mai vb asa...si atunci iti revii instantaneu.asta daca il iub cu adv. din moment ce vb asa cred ca e mai mult obisnuinta. si iti dau un sfat. sa nu mai spui niciodata, nimanui, sa se duca dracului pentru ca e pacat mare. si nici la mancare sa nu spui asa. pentru ca uite asa intra cel rau in noi si apoi ne intrebam de ce se intampla atatea. ai grija de tine si de relatia ta.
Sincera sa fiu, mie nu mi se pare normal. De`odata ce il iubesti asa cum spui tu, nu ar trebui sa ii faci asa. Pentru ca gandeste-te! EL este gelos pentru ca te iubeste, si poate chiar tine la tine cu adevarat. Si din aceasta cauza tot el incearca sa fiti impreuna, dar nu incerca sa profiti pentru ca se va satura si dupa aia tu o sa plangi si el o sa rada. eu zic sa fiti apropiati sa va spuneti ce va deranjeaza si nu ii mai vorbii asa e baiat si tu esti fata. Nu trebuie.
Buna! Eu cred ca daca chiar il iubesti incerci sa iti revizuiesti comportamentul fata de el. Sau macar sa incerci sa numai fii dura sa ii arati ca il iubesti numai vorbii un timp cu fostul... succes te pup