Nu se merita sa te gandesti la fostul mai ales daca ai un iubit mai bun decat el.Actualul s.ar putea sa te vada dezamagita sa.ti puna intrebari despre supararea ta si usor sa afle si sa te paraseasca si sa ramai singura. Daca e baiat bun arata.i ca.l iubesti si fa.l sa se simta unic. Daca te vei desparti de el vei regreta ii vei simti lipsa si asta doar din cauza unei amintiri:a fostului.Fi fericita ai toata viata in fata banuiesc ca formati un cuplu frumos si de inviat, certurile pe care le.ai avut cu fostul au dus la ruperea relatieie dintre voi. Alegel pe actualul ai tot ce.ti trebuie nu trebuie sa.ti lipseasca nimic doar iubirea pe care o purtai pentru fostul sa.i fie daruita actualului!
Ţii la el ca la un iubit, sau ca la un amic, eventual prieten?
Nu te minţi.Răspunde-ţi la întrebarea asta şi ''fă-ţi ordine-n gânduri''. Dacă ţii la el ca la un iubit, nu îl mai compara cu x sau cu y.Lasă trecutul în urmă. Axează-te pe prezent şi viitor.Fii fericită cu el şi nu te mai gândi la fostul prieten.
Dar, dacă mai ai sentimente pentru celălalt, nu poţi continua aşa.Dat fiind faptul că te gândeşti la el, compari relaţia actuală cu cealaltă, nu e deloc bine şi tare mă tem că mai ai sentimente pentru fostul.Şi dacă am dreptate, trebuie să alegi.Continui cu acesta,sau iei o pauză,ai răbdare,vorbeşti cu fostul,încerci să te împaci cu el dacă asta simţi şi vrei.
Şi eu am fost într-o situaţie asemănătoare. Încheiasem o relaţie după un an de zile,după care am fost împreună cu cel mai bun prieten al meu. Ţineam la dânsul,dar nu ca la un iubit.Mă făcea fericită,vorbea sublim cu mine,mă alinta,dar eu vroiam pe altcineva.Şi când am realizat ce îmi doream şi am prins curaj,i-am spus prietenului meu tot adevărul,după care, la sfatul lui, am încercat să-l recuceresc pe fostul, pentru că, îl iubeam.Aşa că, gândeşte-te bine!
Uite ce e, trecutul e trecut, gata! Daca chiar ţinea la tine nu asculta de actuala, se despărţea de ea şi puteaţi să vă împăcaţi.Dar se vede că ţi-a dat de inteles ca de fapt nu te iubea, nu ţinea la tine daca nici nu se comporta frumos cu tine. Încearca sa iti limpezeşti gândurile.La ce te referi ca ţii la el?
Daca chiar ţii la el ca la un iubit nu il mai compara cu altii.
Cere o pauza in relatia acutala in care sa iti limpezeşti gândurile şi asta te va ajuta sa iei o decizie.
Şi de ce v-aţi despărţit? Daca motivl despartirii nu fusese asa de grav te poti impaca cu fostul daca chiar il mai iubesti si daca chiar te iubeste sau fiecare să-şi continue relatia actuala si sa ţineţi legătura ca simplii prieteni
Daca fostul tau prieten tinea la tine, sa zic asa, iti dadea de inteles si poate acum erati impreuna, dar asa....si cum ziceai tu, nu s-a comportat prea bine cu tine. Daca cu actualul tau prieten te simti bine, ba chiar zici ca ti l-ai dorit, nu te mai gandi la ce-a fost, Daca il iubeai pe fostul, nu exista actualul.