Povesteste-iTatalui nistru ceresc tot ce simti, El e in mod soecual Taral orfanilor si al celor parasiti, muktumeste-ica El e c er l mai bun si mai iubitor parinte, roaga-te sa iti dea inima Lui pentru aceea familie si lor inima Luu psntru tine, roaga-L sa iti ghideze El viata sore ceea ce El stie ca e vibe pentru tine. Citeste Psalmii, in special Psalmul 68.
Salut!
Îmi pare rău că treci prin asta. Sună absolut oribil. Nici nu-mi pot imagina cum te simți în perioada asta mai ales dacă te gândești că mai ai de stat și de sărbători...
Eu cred că știu altceva despre ce înseamnă asistent maternal (adică persoana care ia în grijă un copil) că nu știu să fie asistenți minori (presupun că n-ai împlinit încă 18 ani) sau care să locuiască cu familia biologică. Adică în contextul ăsta te-aș fi putut încuraja să ridici subiectul cu cei de la DGASPC care te au în evidență, pentru că ei ar putea gestiona mai bine situația și ar fi și în măsură să facă asta.
Presupun însă că și în contextul tău există cineva care gestionează cazul tău și care ar trebui, cel puțin teoretic, să te poată îndruma cu niște sugestii dacă nu să facă ceva concret în folosul tău.
Până atunci sunt convins că nu ți-e deloc ușor în contextul ăsta. Cu copilul cum te înțelegi? Ce vârstă are? Crezi că ar fi o idee să îmbunătățești relația cu el în așa fel încât să vă găsiți un echilibru doar voi doi?
Ție de ce ți-e teamă să îți fie și mai rău din cauza lor? La ce te gândești?