Nu sunt prieteni foarte buni din moment ce te resping. Îţi sugerez să mergi să vorbeşti clar cu ei şi să-i întrebi de ce te evită. Baftă!
Da este greu sa iti faci noi prieteni dar mai bine vorbesti cu prieteni tai buni poate ai facut ceva rau si sau suparat intreaba- de ce incearca sa vorbesti si eu sunt la varsta ta si iti zic e normal sa va certati dar daca sunteti asa de buni prieteni o sa va inpacati daca nu cautati un copil mai smecher si cu acela o sa iti faci mai multi prieteni fi siret si vei reusi succes.
Pai.sincera sa fiu si eu am patit asa, dar s-a rezolvat. Probabil sau suparat pentru ceva si asteapta sa le ceri scuze, dar ei ar trebui sa-ti spuna ce s-a intamplat. E posibil sa-i fi suparat cu ceva? Ca sa uiti de ei e putin mai greu incearca sa-i intelegi de ce se poarta asa cu tine. Bafta
Poate ca ar trebui sa ai altii prieteni, poate ar trebui sa te uiti la ce ai facut tu, ca poate ai facut ceva rau, dar daca vrei sa iti schimbi prietenii incearca sa ai doi prieteni foarte buni care niciodata nu te vor parasi adica parintii. Asa am facut si eu si n-am regretat.